Merkezefendi Adayı Doğan, Erzurumlular Derneği üyeleriyle bir araya geldi

Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Şeniz Doğan, Erzurumlular Derneği üyeleri ile bir araya geldi. Doğan, “Merkezefendi’de kimse, oturduğu mahalle, doğum yeri ya da siyasi kimliği yüzünden ötekileştirilmeyecek” dedi.

06-03-2019 18:51:38

Millet İttifakı’nın Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Şeniz Doğan,  seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Doğan, Halk Caddesi’nde eznafı ziyaret etti, Erzurumlular Derneği üyeleriyle bir araya geldi. Erzurumlular Derneği Başkanı Yakup Odunkeser’le yönetim ve üyelere  projelerini anlatan Doğan, vatandaşların taleplerini dinleyerek, çözüm önerilerini görüştü. Mevcut yönetimin ötekileştirme politikalarından şikayetçi olan Erzurumlulara kendi dönemlerinde asla böyle bir politika gütmeyeceklerine söz veren Doğan, “Merkezefendi için en büyük projemiz, sevgi, huzur ve kardeşlik. Biz kardeşlik tohumları ekerek Merkezefendi’de herkesin huzurlu ve sevgi içinde yaşamasını hedefliyoruz. Buradan ,Merkezefendi’de yaşayan tüm vatandaşlarıma söz veriyorum. Hiç kimse oturduğu mahalle, doğum yeri ya da siyasi kimliği yüzünden ötekileştirilmeyecek” dedi. 

Atatürk portresi hediye ettiler

Doğan, Merkezefendi’de ikamet eden esnafın yoğunlukta olduğu Halk Caddesi esnafını da es geçmedi. Halk Caddesi’nde bulunan esnafı ziyaret  Doğan, vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılandı. Şeniz Doğan’a destek vereceklerini söyleyen Halk Caddesi esnafından  Mercan Gayrimenkul sahipleri Alican Eryılmaz ve Alaattin Dağdeviren, Atatürk portresi hediye ederek başarılar diledi.

Haber Merkezi

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi