27 Temmuz 2022 Çarşamba

Mehmet Avcıl’a milli davet

Halter Avrupa ve Dünya Şampiyonası için Milli Takım aday kadrosu açıklandı. Ay-yıldızlı forma için davet alan Denizlili Mehmet Avcıl 7 Şubat Cuma günü Ankara’da kampa katılacak.

07-02-2020 18:55:28

Halterde 15 gün arayla iki büyük organizasyon Millileri bekliyor. 14-21 Mart tarihlerinde Romanya Bükreş’te Gençler Dünya Şampiyonası, 2-12 Nisan tarihlerinde Rusya’nın Moskova şehrinde Büyükler Avrupa Halter Şampiyonası gerçekleşecek. 

Organize Sanayi Bölge Başkanlığının sponsor desteğiyle moral ve motivasyonu yükselen Mehmet Avcıl, ayyıldızlı formayı giyecek olmanın heyecanını yaşıyor. Antrenör Ferhat Coşkun, hedeflerinin iki şampiyonada da kürsü görmek olduğunu söylerken, sporcunun form durumunun iyi olduğunu belirtti. 

Denizli’nin Türk Sporuna yetiştirdiği önemli değerlerden biri olan Mehmet Avcıl’a en çok inanan isimlerden olan Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu milli davet sonrası sporcuyu tebrik etti. Mehmet Avcıl’ın milli formayı taşıyacak olmanın sorumluluğunu çok iyi bildiğini, kamp dönemi sonrası katılacağı şampiyonalarda ülkemizi ve Denizli’yi en iyi şekilde temsil edeceğine inandığını söyledi. 

Haber Merkezi

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi