Başkanım bu galibiyet sana 2-0

Orhan MIKIROĞLU - Süper amatör ligin üçüncü haftasının en önemli karşılaşmasında Serinhisarspor kendi sahasında Tavas Birlikspor’u 2-0 yenmeyi başardı ve ligdeki ilk galibiyetini aldı.

10-10-2016 16:42:15

Serinhisarspor taraftarları Cumartesi günü iki heyecanı birden yaşadılar. Gündüz Tavas Birlikspor ile oynanacak maça kilitlenen Serinhisarspor taraftarları akşam da yapılacak olan Olağanüstü genel kurula kilitlendiler. Tavas Birlikspor maçını mutlaka kazanmak isteyen Serinhisarspor bu maçta galibiyete çok rahat gitti. Karşılaşmanın 26. Dakikasında Ufuk ile 1-0 öne geçen kırmızı beyazlılar bu golden 5 dakika sonra ise Kayhan’ın attığı golle maçtan 2-0 galip ayrılmasını bildi. Maçtan sonra ise taraftarlar ve futbolcular bu anlamlı galibiyeti başkanları Şükrü Averi’ye armağan ederek büyük jest yaptılar. Karşılaşma sonrasında yapılacak olan kongreye gözler çevrilirken, gerekli çoğunluk sağlanamadığı için kongre haftaya Cumartesi’ye ertelendi.

Stat: Serinhisar

Hakemler: Mehmet Dişçi ***, Tayfun Topuzayak ***, Onur Şan ***

Serinhisarspor: Hüseyin ***, Kayhan ****, Zafer ***, Muhammet ***, Yasin ***, Yusuf ***Dk. 62 Emre **, Kemal ****, Mustafa **Dk. 70 Hakan **, Süleyman ?, Ufuk *, Ziya ?

Tavas Birlikspor: Ahmet **, Bedri **, Mahir *Dk. 10 Osman Şakin **, Gökhan Avcı **, Süleyman **60 Oğuzhan *, Mustafa **Dk. 40 Gökhan Göz *, Ziya **, Mustafa İsmail **, Muhammet Niyaz **, Ayhan **, Ramazan **

Sarı kartlar: Yasin, Zafer, Mustafa, Muhammet (Serinhisarspor), Ramazan, Ahmet, Ayhan, Bedri (Tavas Birlik)

Goller: Dk. 26 Ufuk, Dk. 31 Kayhan (Serinhisarspor)

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi