Yağış gidiyor, sıcaklık artıyor

Şehir genelinde önceki gün etkili olan sağanak yağış yerini dün çok bulutlu havaya bıraktı. Öte yandan yağış geçişleri bugün ve yarın hafif şekilde yeniden görülürken daha sonra ise yağışlı havalar etkisini kaybediyor. Dün 14 derece olarak ölçülen en yüksek sıcaklık değeri, hafta sonuna kadar ortalama 5 derece yükselecek.

07-03-2023 12:09:55

Meteoroloji tarafından hazırlanan Denizli için yeni hafta hava tahmin raporunda sağanak yağış ve sıcaklık uyarıları geldi. Yeni haftanın ilk gününe 6 derecelik bir sıcaklıkla başlayan Denizli genelinde önceki gün etkili olan sağanak yağış sabah saatlerinde yerini çok bulutlu bir gökyüzüne bıraktı. Çok bulutlu hava öğleden sonra etkini kaybetti. Sıcaklık ise en düşük 8 derece olurken en yüksek 14 derece olarak ölçüldü. 
Meteorolojinin 5 günlük hava tahmin raporlarına göre Denizli genelinde yağış geçişleri bugün ve yarın yeniden görülse de etkisini kaybediyor. Bugün (Salı) yapılan tahminlere göre, Denizli genelinde sabah saatlerinde termometreler en düşük 5 dereceyi gösterecek. Gün içerisinde çok bulutlu gökyüzüyle birlikte yer yer hafif sağanak yağış etkili olurken hava sıcaklığı ise en yüksek 15 derece olarak ölçülecek. Yeni haftanın üçüncü iş gününde (Çarşamba) sabah saatlerinde termometreler en düşük sıcaklık olarak 8 dereceyi gösterecek. Gün içerisinde çok bulutlu gökyüzüyle birlikte hafif yağış geçişleri yüzünü gösterirken termometreler en yüksek 16 dereceyi gösterecek. 
Hafta biterken 19 dereceye ulaşacak
Haftanın dördüncü iş gününde (Perşembe) sabah saatlerinde termometreler 6 derece olarak ölçülürken gün içerisinde çok bulutlu havayla birlikte termometreler en yüksek 18 dereceyi gösterecek. Haftanın son iş gününde (Cuma) sabah saatlerinde hava sıcaklığı 7 derece seviyelerinde seyrederken gün içerisinde çok bulutlu gökyüzüyle birlikte termometreler en yüksek 19 dereceye çıkacak.   Koray ÇAĞDAŞ

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi