Horoz üç puana kilitlendi

Altaş Denizlispor bugün akşam saat 20:00’de Bodrumspor ile Denizli Atatürk Stadı’nda çok kritik bir maça çıkacak. Karşılaşmayı Adnan Deniz Kayatepe yönetecek. Teknik Direktör Giray Bulak, Bodrumspor maçında üç puandan başka bir şey düşünmediklerini dile getirdi.

25-11-2022 12:34:09

Bu akşam saat 20:00’de Bodrumspor ile karşılayacak olan Altaş Denizlispor’da cezalı futbolcu bulunmazken, takımla birlikte çalışmalara başlayan Mayi’nin oynayıp oynamayacağı maç saatinde belli olacak. Bodrumspor maçını kazanmaktan başka bir şey düşünmediklerini dile getiren Teknik Direktör Giray Bulak, bütün yeşil siyahlı taraftarları bu akşam oynanacak Bodrumspor maçına davet etti. Bulak, Bodrumspor’u yenerek büyük bir sevinç yaşamak istediklerini de sözlerine ekledi. Diğer taraftan Bodrumspor maç fiyatları da belli olurken bugün gün boyu bilet satışlarına devam edilecek. Bilet fiyatları ise, Loca önü 100, VIP 50, B-D üst 40, A-E üst 35, A-E alt 30, maraton-açık 25 ve misafir seyirci bilet fiyatı ise 30 TL olarak belirlendi.
Olağanüstü genel kurul kararı alındı
Altaş Denizlispor kulübünden yapılan açıklamada,”Kulübümüzün Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı Tüzüğümüzün 7.maddesi hükümleri doğrultusunda  08.12.2022 Perşembe  günü saat 18.30’da  EGS Kongre ve Kültür Merkezi Toplantı Salonu’nda aşağıdaki gündeme göre yapılmasına, toplantıda çoğunluk sağlanamaması veya herhangi bir sebeple ertelenmesi  halinde  16.12.2022 Cuma günü EGS Kongre ve Kültür Merkezi Toplantı Salonu’nda  aynı saatte aşağıdaki gündeme göre pandemi koşullarına uygun olarak yapılmasına karar verildi” sözlerine yer verildi.  Orhan MIKIROĞLU

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi