14 Eylül 2022 Çarşamba

Dodurgalı astsubayın ismi ölümsüzleşti

Korona virüse yakalanarak hayatını kaybeden Acıpayam Dodurgalı Topçu Astsubay Kıdemli Başçavuş İsmail Özdemir’in ismi; görev yaptığı Ankara Merkez Komutanlığı’nda bir parka verildi.

14-09-2022 11:08:21
Geçen yıl korona virüse yakalanarak 54 yaşında hayatını kaybeden Acıpayam Dodurgalı Topçu Astsubay Kıdemli Başçavuş İsmail Özdemir’in ismi; görev yaptığı Ankara Merkez Komutanlığı’nda bir parka verildi. Komutanları ve silah arkadaşları tarafından çok sevilen merhum astsubay İsmail Özdemir'in, emekli Jandarma Genel Komutanı Bekir Kalyoncu paşanın 17 yıl emir ve koruma astsubaylığını yaptığı kaydedildi. Topçu Astsubay Kıdemli Başçavuş İsmail Özdemir Parkı’nın açılışı nedeniyle merkez komutanlığında bir tören düzenlendi. Törene Ankara Merkez Komutanı Tuğgeneral Nurettin Hakan Büyükçulha, İsmail Özdemir’in silah arkadaşları ve ailesi katıldı.
Yapılan konuşmanın ardından parkın açılış kurdelesini merhum Astsubay İsmail Özdemir’in eşi Leman Özdemir, kardeşleri Muhammet Özdemir ve Halil İbrahim Özdemir, kızı Senay Özdemir ile kendisi gibi asker olan ve Ankara Merkez Komutanlığı Jandarma Özel Harekatta görev yapan oğlu Uzman Çavuş Berkay Özdemir birlikte kesti. Denizli Alfa Özel Öğretim Kurumu’nun sahibi olan eğitimci Muhammet Özdemir, abisinin vatansever bir asker olduğunu ve kendisiyle her zaman iftihar ettiklerini belirterek, isminin merkez komutanlığında bir parkta yaşayacak olmasından dolayı memnuniyet duyduklarını ifade etti. Sevcan ÇİFTÇİ
YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi