12 Kasım 2022 Cumartesi

DEVA cevabını Babacan mitingi ile verecek

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın yarın Denizli’de gerçekleştireceği miting öncesi Denizli İl Başkanı Bekir Kırar, Genel Başkan Yardımcıları Selma Aliye Kavaf ve Mehmet Emin Ekmen Denizli basınının karşısına çıkarak yaşadıkları sorunlardan bahsetti. Toplantıda Denizlililer mitinge davet edildi.  İl Başkanı Bekir Kırar, “Belediyenin araçlarına atarak brandalarımızı götürdüler. Bunlara takılmıyoruz. 2 ay öncesinde genel başkanımız Denizli’ye geldiğinde hepiniz neler yaptıklarını görmüştünüz. Ulus Meydanı’nda en iyi cevabı vereceğiz” dedi.

12-11-2022 12:38:51

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Genel Başkanı Ali Babacan, yarın saat 15:00’te Ulus Meydanı’nda miting gerçekleştirecek. Miting öncesi Denizli İl Başkanı Bekir Kırar, Genel Başkan Yardımcıları Selma Aliye Kavaf ve Mehmet Emin Ekmen, Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nde basın toplantısı gerçekleştirdi.
“İznimiz olduğu halde astığımız brandalar söküldü”
Toplantıda ilk sözü alan Denizli İl Başkanı Bekir Kırar; “Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin miting duyurusu için billboard ve durak reklam alanlarını kullandırmadığını, ayrıca izinleri olmasına rağmen bazı bölgelere astıkları reklam brandalarının belediye tarafından toplatıldığını açıkladı. Kırar; “Belediyenin araçlarına atarak brandalarımızı götürdüler. Bunlara takılmıyoruz. 2 ay öncesinde genel başkanımız Denizli’ye geldiğinde hepiniz neler yaptıklarını görmüştünüz. Ulus Meydanı’nda en iyi cevabı vereceğiz. Demokrasi ve Atılım Parti’mizin 7. mitingi Denizli’de olacak. Genel merkezimiz kararı bize tebliğ ettikten sonra teşkilatlarımızla hiç durmadan mitingimiz için çalışıyoruz. Buradan bütün teşkilattaki arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bütün Denizlili vatandaşlarımızı 13 Kasım Pazar günü saat 15:00’te Ulus Bulvarı’ndaki mitingimize bekliyorum. Miting için yasal izinleri kısmen de olsa alabildik. Gönül isterdi ki Büyükşehir Belediyesi’ne ait billboardları, otobüs duraklarındaki reklam alanlarını kullanmak isterdik ama kullanamadık. Burada bize bir haksızlık yapıldı. Biz zorluk çıkaracaklarını biliyorduk. Son olarak Büyükşehir Belediyesi iznimiz olduğu halde astığımız brandaları söktü. Çok üzüldük. Biz gönüldaşlarımızın partimize bağışları ile o brandaları yaptırmıştık. Belediyenin araçlarına atarak brandalarımızı götürdüler. Bunlara takılmıyoruz. 2 ay öncesinde genel başkanımız Denizli’ye geldiğinde hepiniz neler yaptıklarını görmüştünüz. Ulus Meydanı’nda en iyi cevabı vereceğiz” dedi. 
“Esas olan gönüllere girmektir”
Kadın ve Aileden Sorumlu Devlet Eski Bakanı ve DEVA Partisi Sosyal Politikalardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Selma Aliye Kavaf ise, “Mitingimizi yapmak için Denizli’deyiz ve çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Mitingler siyasi partilerin görünürlüğünü artırmak, kitlelerle bir araya gelmek ve partinin politikalarını kamuoyuna iletmek için düzenlenen organizasyonalar. Yeni kurulmuş bir partiyiz. Partimizin kurulduğu ilk gün Türkiye’de ilk vaka açıklandı. Uzunca bir süre pandemi yasakları nedeniyle sahaya çıkamadık. Dijital mecraları kullanarak insanlara ulaştık. Yasaklar kalktıktan sonra hızla sokağa çıkarak vatandaşlarımıza temas ettik. Siyaset sahada insana dokunularak yapılaması gereken bir iştir. Teşkilatlarımız çok büyük bir özveri ile çalışıyor. Emeği geçen tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bize gönlünü açan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ederiz. Billboardlara girememiş olabiliriz ama esas olan insanların gönlüne girmektir. Pazar günü coşkulu bir miting gerçekleştireceğimize inanıyoruz. Tüm vatandaşlarımızı davet ediyoruz” diye konuştu. 
Denizli 7’nci miting olacak
DEVA Partisi Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Ekmen toplantıda yaptığı konuşmada; “Denizli bizim 7. mitingimiz olacak. 2020 Mart ayında kurulduğumuzdan bu yana 81 il 737 ilçede örgütlüyüz. 180 bin üyeye ulaştık. Bir bu kadar da resmen üye olamayan gönüllümüz, bunun yarısı kadarda bize ıslak imzalı üyelik formunu ileten ancak başka partiye üye görünen vatandaşımız var. 30 aylık süre içerisinde teşkilatlanmasını çok önemli aşamaya taşıdı. Seçime girme yeterliliğini 5,5 ayda elde ederek, Türk siyasi tarihinde bir ilke imza attı. Bu gece bir iktidar değişikliği olsa, neyi, nasıl, hangi sürede ve ne kadar maliyetle yapacağımıza dair detaylı analizlerimizin ve vaatlerimizin yer aldığı eylem planlarımızı açıkladık. Üyesini en çok artıran partiyiz. ” diyerek sözlerine başladı.
“Denizli’ye zarar veriyolar”
Ekmen Denizli’deki miting süreci hakkında; “Denizli’de izin almamız 12-13 gün gibi uzun sürse de izin verildi. Sonuçta izin verildi teşekkür ediyoruz. Bu sefer belediye ve AK Partililer sahne aldılar. Bir önceki ziyaretimizde aşure dağıttırmayız demişlerdi. TV programının 40-50 kişi basmışlardı. Denizli gibi sanayi, tarım ve turizmin en güzel örneklerini sergileyen şehir bu şekilde anılmayı hak etmiyor. Bunlar Denizli’ye verdikleri zararın farkında değiller” şeklinde konuştun Serhat KÖSE

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi