“Daha iyi olmak zorundayız”

Süper Amatör Küme’nin ilk iki haftasında aldığı galibiyetlerle dikkatleri üzerine çeken Değirmenönüspor’da zafer şarkıları söylenmeye başladı. Başkan Vekili Recep Dayı, takım olarak sezona iyi başladıklarını ve daha da iyi olmak zorunda olduklarını dile getirdi. Dayı, alınan galibiyetlerden dolayı teknik heyet ve futbolculara ayrı ayrı teşekkür ettiğini de sözlerine ekledi.

28-10-2022 14:12:51

Takım olarak sezona iyi başladıklarını önce Kale Belediyespor ardından ise Adaletspor maçlarında alınan galibiyetlerin son derece önemli olduğunu vurgulayan Değirmenönüspor Başkanı Vekili Recep Dayı, ilerleyen haftalarda daha iyi olacaklarını ve takım olarak da çok iyi yolda olduklarını ifade etti. 
Dayı, “Kale Belediyespor ve Adaletspor maçlarında alınan galibiyetler futbolcularımızın üzerinde özgüven sağladı. İki maçta da iyi oynadılar ve maçları kazandılar. 
Şu an iyi gidiyoruz ve daha da iyi olmak zorundayız. Çünkü burası Süper Amatör Küme ve ne zaman ne olacağı hiçbir zaman belli olmaz. Bu sezon hata yapmak istemiyoruz ve belirlediğimiz hedefe da ulaşmak istiyoruz. Bu hafta grubumuzun iyi takımlarından Alparslanspor ile oynayacağız ve dikkat edilmesi gereken maçlardan biri. Çünkü rakibimiz çok koşan genç oyunculardan kurulu bir kadroya sahip” dedi.  Orhan MIKIROĞLU

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi