ÇAL VE ÇİVRİL DURDURULAMIYOR

Süper Amatör Küme 7. hafta karşılaşmalarına oynanan 9 mücadele ile devam edildi. Yapılan karşılaşmalarda rakip fileler toplam 42 kez havalanırken, Kırmızı Grup’ta Çal Belediyespor, Beyaz Grup’ta ise Yeşil Çivril Belediyespor rakiplerini yenerek liderliklerini sürdürmeyi başardı. İşte 7. haftanın değerlendirmesi…

29-11-2022 11:10:39

HAFTANIN TAKIMI: ADALETSPOR

Süper Amatör Küme’nin 7. haftasında haftanın sonucu en çok merak edilen maçında Adaletspor deplasmanda güçlü rakibi Buldanspor’u yenerek büyük sükse yaptı. Oyun içinde disiplinden asla taviz vermediler. Oyunun her alanında birbirlerinin yardımına koştular. Adaaletspor, Buldanspor karşısında oynadığı muhteşem oyunun ardından üç puanı rakibinden söktü aldı. Akıl dolu oynadılar. Adeta sahada savaştılar ve ‘ben bu üç puanı alacağım’ dediler. Adaletspor sahada savaşan, akıllı futbolları ile rakiplerine futbol oynama şansı vermeyen bir takım görünümündeydi. Oyun disiplininden kopmayan Adaletspor adını 7. haftanın takımı olarak yazdırmasını bildi.

HAFTANIN ANTRENÖRÜ: HASAN KAPLAN (ÇAL BELEDİYESPOR)

Süper Amatör Küme’nin 7. haftasında haftanın antrenörünü seçmekte zorlanmamıza rağmen, sezon başından bu yana gösterdiği başarılı çıkışlarına bir yenisini Bağbaşı Zeytinköyspor karşısında da ekleyen Çal Belediyespor Antrenörü Hasan Kaplan’ı haftanın antrenörü olarak seçmeyi uygun bulduk. Bağbaşı Zeytinköyspor gibi güçlü bir takımı yenme başarısını elde eden Çal Belediyespor’da en büyük faktör antrenör Hasan Kaplan oldu. Kaplan, saha kenarından futbolcularını çok iyi yönetirken, futbolcularına verdiği taktik ve yerinde oyuncu değişiklikleri ile maçın kaderini değiştirmeyi başardı. Futbolculara verdiği motivasyon ile maçın kazanılmasında başrol oynadı. Bütün bu gelişmeler Hasan Kaplan’ı haftanın en başarılı antrenörü olarak yazmamıza sebep oldu.

HAFTANIN FUTBOLCUSU: ALİ KASAPSARAÇOĞLU

Kartalspor ile Değirmenönüspor arasında oynanan karşılaşma nefesleri keserken, maçın kahramanı ise Kartalspor’dan Ali Kasapsaraçoğlu oldu. 40. dakikada attığı golle güçlü rakipleri Değirmenönüspor’u yıkan isim oldu ve rakibin üç puan hayallerini suya düşürdü. Saha içinde basmadık yer bırakmadı ve klasını konuşturdu. Saha içinde arkadaşlarının yardımına koşarak pozisyonlarda yardımcı olmaya çalıştı. Saha içinde ve saha dışında centilmenliği ile ön plana çıkan Ali Kasapsaraçoğlu, Değirmenönüspor karşısında hem kariyer golünü attı hem de Kartalspor’un bu zorlu maçtan üç puan almasını sağladı. Ali gelecek maçlarda rakip takımların canını daha da çok yakacağa benziyor ve ocak ayında başlayacak ara transfer döneminde de transferin gözdelerinden de olabilir. Ali Kasapsaraçoğlu, adını haftanın futbolcusu olarak yazdırmayı da ihmal etmedi.

HAFTANIN HAKEMİ: İBRAHİM ETHEM POTUK (KARTALSPOR – DEĞİRMENÖNÜSPOR)

Cumartesi günü Şirinköy Stadı’nda Kartalspor – Değirmenönüspor karşılaşmasında düdük çalan genç hakemlerimizden İbrahim Ethem Potuk, bu sezon altın sezonunu yaşamaya devam ediyor. Görev aldığı bütün maçlarda büyük bir başarı oranı ile yükselmeyle hızla devam ediyor. İl Hakem Kurulu’nun bu hafta yine en kritik maç olan Kartalspor – Değirmenönüspor maçında görev verdiği İbrahim Ethem Potuk bu maçı da büyük bir başarılı ile tamamlamayı başardı. Yardımcıları Alperen Aksu ve Musa Eren ile birlikte muazzam bir yönetim gösterdi. Özellikle her iki takım oyuncuları ile diyalogu mükemmeldi.  Avantaj kurallarını çok iyi ve yerinde analiz etti. Pozisyonları çok yakından takip ederek yerinde kararlar verdi. Sarı kartlarında sonuna kadar haklıydı. İbrahim Ethem Potuk, Alperen Aksu ve Musa Eren 7. haftanın en iyi hakemleri olarak gazetemizde yer almayı da ihmal etmediler.

HAFTANIN OLAYLARI

Süper amatör küme 7. hafta karşılaşmalarına oynanan 9 mücadele ile devam edildi. Yapılan karşılaşmalarda rakip fileler toplam 42 kez havalanırken, Kırmızı Grupta Çal Belediyespor ve Beyaz Grup’ta ise Yeşil Çivril Belediyespor rakiplerini yenerek liderliklerini sürdürmeyi başardılar. Süper Amatör Küme’de büyük heyecanda ilk yarı maçlarının tamamlanmasına iki hafta kala takımlar play off yolunda büyük bir hata yapmak istemiyorlar. 7. haftada en farklı sonuçları Akkonakspor, Beyağaç Belediyespor’u 11-2, Irlıganlıspor’da Kale Belediyespor’u 8-0 yenerek aldılar. 7. hafta karşılaşmalarına çıkan hakemlerimiz süper yönetimleri ile dikkatleri üzerine çekerken az hata ile haftayı tamamladılar ve tribünlerin takdirini kazandılar.

HAFTANIN EN İYİLERİ

Berk Soylar (Çal Belediyespor)

Süleyman Taşkın (Adaletspor)

Efecan (Akkonakspor)

Mustafa Can (Acıpayam Belediyespor)

Gökhan (Dokuzkavaklarspor)

Ali (Kartalspor)

Yiğithan (Yeşil Çivril Belediye)

Hüseyin (Irlıganlıspor)

Ahmet (Yeşil Çınarspor)

Samet (Çal Belediyespor)

Tayfun (İstiklalspor)

HAFTANIN TOPLU SONUÇLARI

Irlıganlıspor – Kale Belediyespor 8-0

Yeşil Çivril Belediye – Alparslanspor 5-1

Bağbaşı Zeytinköyspor – Çal Belediye 0-2 

Kartalspor – Değirmenönüspor 1-0 

Buldanspor – Adaletspor 1-2

Acıpayam Belediye – Dokuzkavaklarspor 2-2 

Akkonakspor – Beyağaç Belediye 11-2 

Denizligücü – Yeşil Çınarspor 0-3

Demiryolgücü – İstiklalspor 0-2

GELECEK HAFTANIN PROGRAMI

Adaletspor – Kale Belediyespor

Alparslanspor – Buldanspor

Değirmenönüspor – Yeşil Çivril Belediyespor

Dokuzkavaklarspor – Kartalspor

Acıpayam Belediye – Irlıganlıspor

Dodurgalarspor – İstiklalspor

Yeşil Çınarspor – Bağbaşı Zeytinköyspor

Beyağaç Belediye – Denizligücü

Akkonakspor - Demiryolgücü

DEĞERLENDİRME/ ORHAN MIKIROĞLU

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi