14 Kasım 2022 Pazartesi

Çal Garası’na Güvercin engeli: 1-1

Süper Amatör Küme’nin ilk 4 haftasında aldığı seri galibiyetlerle adından söz ettiren Çal Belediyespor güçlü rakibi Akkonakspor karşısında galip duruma geçmesine rağmen üstünlüğünü koruyamadı. Her iki taktımda sahadan birer puan alarak ayrıldı.

14-11-2022 12:15:32

Karşılaşmanın ilk dakikalarından itibaren her iki takımda birbirlerine üstünlük kurmak için birbirlerinin üzerlerine daha çok gitmeye başladı. 
Çal Belediyespor istediği golü 43. dakikada buldu. Bu dakikada gelişen Çal Belediyespor atağından ceza sahasında topla buluşan Süleyman topu Akkonakspor ağlarına gönderdi ve ilk yarının skorunu belirledi. 
Karşılaşmanın ikinci yarısına daha etkili başlayan takım Akkonakspor oldu. Maçın 53. dakikasında ikinci yarıda oyuna dahil olan Furkan topu Çal Belediyespor ağlarına gönderdi ve durum 1-1 oldu. Golden sonra iki takımında atakları sonuç getirmedi ve karşılaşma 1-1 sona erdi.

Stat: Akkonak Hakemler: Ertuğrul Duran ***, Burak Dayıoğlu ***, Vahdet Demir *** Akkonakspor: Ferhat ***, Mert **, Eray **, Necip ***, Semih **, Kaan **, Mehmet **, Utkan **, Ömer **Dk. 46 Furkan ***, Galip ***, Efecan ** Çal Belediyespor: Berk ***, Mehmet **, Aykut **, Gökay **, Bayram **, Ali **, Şerafettin **, Süleyman ***, Abuzer **, Orhan ***, Ramazan ** Goller: Dk. 53 Furkan (Akkonakspor), Dk. 43 Süleyman (Çal Belediye)

 

 Orhan MIKIROĞLU

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi