Bakkal dönemi sona erdi!

Tarihinin en kötü sezonunu geçiren, geride kalan 10 haftada galibiyet alamadan hanesine sadece 2 puan yazdırıp son sıraya adeta demirleyen Altaş Denizlispor’da Mesut Bakkal ile karşılıklı anlaşılarak yollar ayrıldı. Geçtiğimiz sezonun 23’üncü haftasında dümene geçen deneyimli teknik adam, 15 maçta 9 galibiyet, 3 beraberlik ve 3 mağlubiyet alarak hanesine 30 puan yazdırmış ve takımı ligde tutmayı başarmıştı.

25-10-2022 11:56:22

Horoz’da bir devir sona erdi. Geçtiğimiz sezon yeşil siyahlılar düşmenin en büyük adayı konumundayken ve deplasmanda Fatih Tekke yönetiminde alınan 2-1’lik yenilginin ardından göreve getirilen Mesut Bakkal, Altınordu yenilgisinin ardından yönetimle karşılıklı anlaşarak kulüple yollarını ayırdı. Geçtiğimiz sezon 15 maçta 30 puan toplama başarısı gösteren Mesut Bakkal, yeni sezonda ise takımın başında çıktığı 10 maçta galibiyet alamadan hanesine sadece 2 puan yazdırabildi. Toplamda takımın başında 25 maça çıkan tecrübeli hoca; 9 galibiyet, 5 beraberlik ve 11 mağlubiyet alarak görevinden ayrıldı. 
“Denizlispor benim yuvam”
Altaş Denizlispor kulübü yaptığı yazılı açıklama ile Mesut Bakkal’la karşılıklı olarak anlaşılarak yolların ayrıldığına vurgu yaparak, kendisine teşekkür etti ve bundan sonraki kariyerinde başarılar diledi. Mesut Bakkal ise ayrılık sonrası yaptığı açıklamada, “Genç yaşta futbolcu olarak kapısından içeri girdiğim, hem futbolcu hem de teknik adam olarak şampiyonluk sevinçleri yaşadığım, her zaman yuvam olarak gördüğüm ve bana ihtiyaç duyulduğunda şartsız, koşulsuz hizmet etmeyi üzerimde bir görev olarak gördüğüm Denizlispor Kulübünden bugün (dün) itibariyle ayrılmış bulunmaktayım. Geçen sezon yönetim, teknik heyet, futbolcu, kulüp çalışanları ve taraftarlarımızla birlikte büyük bir başarıya imza attık. Bu sezon transfer yasağı başta olmak üzere, yaşanan sakatlıklar ve şanssızlıklar sebebiyle istediğimiz başarıyı elde edemedik. Bugüne kadar kulübümüzün menfaatleri neyi gerektiriyorsa hep o doğrultuda kararlar aldım. Geldiğimiz noktada başkanımızla görüşerek bir değişikliğe ihtiyaç olduğu konusunda hemfikir olduk. Karşılıklı anlaşarak ve helalleşerek yollarımızı ayırma kararı aldık. Denizlispor benim yuvam. Burada olup olmamak bunu değiştirmez. Bugüne kadar bana büyük destek veren başkanımıza, yönetim kuruluna, futbolculara, çalışanlara, basın mensuplarına ve vefâkar Denizlispor taraftarlarına teşekkür ederim. Bugünlerin geride kalacağına olan inancımı tekrar ediyor, Denizlispor'umuza başarılar diliyorum.  Orhan MIKIROĞLU

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi