24 Eylül 2022 Cumartesi

Araçların yüzde 65’inden fazlasının kasko sigortası yok

Özel bir sigorta şirketi Denizli’de trafiğe kayıtlı 454 bini aşkın aracın yüzde 65’inden fazlasının kasko sigortası olmadığına dikkat çekti.

24-09-2022 12:14:42

Denizli’de trafiğe kayıtlı araç sayısı 454 bini geçerken, kaskosuz araç oranının yüzde 65’ten fazla olduğuna dikkat çeken Sigorta Şirketinin Genel Müdür Yardımcısı Dr. Suat Didari, “Sel, dolu gibi felaketlerde veya kazalarda değerlerimizi korumak adına kasko yaptırmak büyük önem taşıyor. İstatistiklere göre son iki yılda Denizli’de yaşanan trafik kazalarının oranı yüzde 3’ten yüzde 4’e çıkmış durumda. 2021 yılında 18 binden fazla kaza gerçekleşti. Bu nedenle araç sahiplerinin araçlarını güvence altına almalarına destek olmak için her bütçeye uygun, dört farklı kasko paketi geliştirerek müşterilerimize sunduk” diye konuştu.
Kasko poliçeleri daha hızlı oluşturuluyor
Müşterilerinin ihtiyaçlarına uygun paketi tercih ederek daha hızlı ve kolay bir şekilde kasko poliçesine sahip olabilmesini hedefleyen şirket; ‘Mini, Eko, Kapsamlı ve Markalı’ olmak üzere dört farklı kasko paketi geliştirdi. Araç sahiplerinin ihtiyaçlarına en uygun ürünü kolayca seçebilmeleri için yalın ve anlaşılır paketler sunduklarını belirten Dr. Suat Didari şunları söyledi: “Yenilenen ürün yapımızda müşterimiz, her bir ürün için ayrı teklif almasına gerek kalmadan, sunulan dört paket alternatifi arasından kendi ihtiyaçlarına ve bütçesine uygun olanı tercih edebiliyor. Ayrıca bu geliştirmeler ile çok daha az bilgiyle ve daha kısa sürede müşterilerimiz için teklif oluşturabiliyoruz.” Serhat KÖSE

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi