6 Ağustos 2022 Cumartesi

Açın yolları, Hambatlılar geliyor!...

Denizli süper liginde 4. Hafta karşılaşmaları Pazar günü yapılan karşılaşmalarla tamamlandı. Lider Kalespor deplasmanda Merkezspor’u yenerek liderliğini sürdürmesini bilirken, ligde toplam 23 gol atıldı.

18-10-2016 13:04:23

Denizli’de Hambatlılar olarak bilinen Çardak Belediyespor’un büyük yükselişi devam ediyor. Ligin 4. Haftasında Tavas Birlikspor, Merkezspor ve Merkezefendispor takımları ise ligde galibiyet alamayan takımlar olarak kayıtlara geçti.İşte ilk haftanın süper lig değerlendirmesi


HAFTANIN TAKIMI: BAŞKARCI İDMAN YURDU


Süper ligin 4. Haftasında haftanın en kritik karşılaşmasında süper ligin yeni takımı Başkarcı İdman Yurdu, süper ligin güçlü takımlarından Tavas Birlikspor’u deplasmanda adeta futbol dersi verdi. Başkarcı İdman Yurdu sahada savaşan, akıllı futbolları ile rakiplerini futbol oynama şansı vermeyen bir takımın görünümündeydi. Tavasstadında oynadığı zorlu karşılaşmada 90 dakika boyunca yılmayan ve puanalmak için elinden geleni yapan vemutlu sona ulaşan Başkarcı İdman Yurdu rakibini ilk 90 dakika boyunca darmadağın ederek yenme başarısını gösterdi.Oyun disiplininden kopmayan Başkarcı İdman Yurdu, adını 4.Haftanın takımı olarak yazdırmasını bildi.


HAFTANIN ANTRENÖRÜ: MEHMET DAĞ (ÇARDAK BELEDİYESPOR)


Haftanın en zorlu maçlarından Bereketlispor karşılaşmasına çıkan Çardak Belediyespor’da galibiyetin mimarı antrenör Mehmet Dağ oldu. Üç haftadan bu yana takımı çok iyi motive eden, maçlara çok iyi konstantre eden başarılı teknik adam Mehmet Dağ, Bereketli depqlasmanında yine futbolcularına çok iyi konsantre ederek maçın mimarı oldu. Saha kenarından futbolcularına çok iyi yöneten Dağ, Futbolcularına verdiği taktik ve yerinde oyuncu değişiklikleri ile maçın kaderini değiştirmesini başardı. Çardak Belediyespor antrenörü Mehmet Dağ, haftanın antrenörü olmayı çoktan hak etti.


HAFTANIN FUTBOLCUSU: İBRAHİM KILINÇ (ÇARDAK BELEDİYESPOR)


Süper ligin 4. haftasında haftanın futbolcusu hiç kuşkusuz Çardak Belediyeszpor takım kaptanı İbrahim Kılınç. Kırık burnuna rağmen sahaya maskeyle çıkarak arkadaşlarına yalnız bırakmadı. 90 dakika boyunca koştu, didindi, çabaladı ve ödülünü attığı kritik iki golle aldı. Bereketlispor karşılaşmasında bütün hünerlerine ortaya serdi. Saha içinde de arkadaşlarının acil yardımlarını koştu. Bitmek tükenmek bilmeyen enerjisini sahaya yansıtan İbrahim Kılınç, maçın bir numaralı adamı olmayı başardı. Alkışlarımız İbrahim Kılınç’a.


HAFTANIN HAKEMİ: FERUDUN DALDAŞ (TAVAS BİRLİKSPOR – BAŞKARCI İDMAN YURDU)


Pazar günü haftanınen kritik ve enönemli karşılaşmasında Tavas stadında ki Tavas Birlikspor – Başkarcı İdman Yurdukarşılaşmasında düdük çalan tecrübeli hakemlerimizden Ferudun Daldaş,  haftanın en zorlu karşılaşmasını muazzam yönetti. YardımcılarıRamazan Özbilen ve Ahmet Baysüngü ile süper bir diyalog sağladı.Pozisyonları çok yakından takip ederek büyük takdir topladı. Ferudun Daldaş, saha içinde futbolcular ile birebir uyumu çok çok iyiydi. Gösterdiği sarı ve kırmızı kartlarda sonuna kadar haklıydı. Disiplinden kesinlikle taviz vermeyerek maçın bir numaralı adamı olarak ortaya çıktı ve herkesin takdirini kazanmasını bildi. Alkışlarımız Ferudun Daldaş ve yardımcıları Ramazan Özbilen, Ahmet Baysüngü için.


HAFTANIN OLAYLARI


Denizli süper liginde 4. Hafta karşılaşmaları Pazar günü yapılan karşılaşmalarla tamamlandı. Lider Kalespor deplasmanda Merkezspor’u yenerek liderliğini sürdürmesini bilirken, ligde toplam 23 gol atıldı. 4. haftada gol sayısında yükseliş yaşanırken, Denizli’de Hambatlılar olarak bilinen Çardak Belediyespor’un büyşük yükselişi devam ediyor. İlçelerin kapışmasında ise Çal Belediyespor gülerken, Acıpayam ve Çivril takımları berabere kalarak dostça puanları paylaşmasını bildiler. Serinhisarspor’un yapılması gereken ikinci olağanüstü genel kurul toplantısına sadece 4 kişi gelince toplantı yapılamadı.  Ligin 4. Haftasında Tavas Birlikspor, Merkezspor ve Merkezefendispor takımları ise ligde galibiyet alamayan takımlar olarak kayıtlara geçti. Hakemlerimiz ise mükemmel yönetimleri ile yine ön plana çıkmayı başardılar. 


HAFTANIN EN İYİLERİ


Deniz (Başkarcı İdman Yurdu)

İbrahim (Çardak Belediyespor)

Muhammet (Serinhisarspor)

Sercan (Acıpayam Belediye)

Ömer (Başkarcı İdman Yurdu

Muharrem (Çal Belediye)

Ali Osman (Yeşil Çivril Belediye)

Faruk (Kalespor)

Ayhan (Çardak Belediye)

Fatih (Dokuzkavaklar)

Selim (Kalespor)


HAFTANIN TOPLU SONUÇLARI


Bereketlispor – Çardak Belediye 1-3

Dokuzkavaklarspor – Merkezefendispor 3-0

Merkezspor – Kalespor 2-5

Yeşil Çivril – Acıpayam Belediye 2-2

Çal Belediye – Buldanspor 3-0

Tavas Birlikspor – Başkarcı İdman Yurdu 0-1

Serinhisarspor – Yağmur İzolasyon Akhanspor 1-0


GELECEK HAFTANIN MAÇLARI


Merkezefendispor – Merkezspor

Çardak Belediye – Dokuzkavaklarspor

Başkarcı İdman Yurdu – Serinhisarspor

Buldanspor – Tavas Birlik

Acıpayam Belediye – Çal Belediye

Kalespor – Yeşil Çivril Belediye

Yağmur İzolasyon Akhan - Bereketlispor 

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi