28 Temmuz 2022 Perşembe

Abdülkadir’e teklifler var

Ziraat Türkiye Kupası’nda Galatasaray ile oynanan mücadelenin kahramanı olarak ülke gündemine oturan 21 yaşındaki genç kaleci Abdülkadir Sünger’e özellikle Süper Lig kulüplerinin resmi olmayan transfer teklifleri yaptığı öğrenildi.

01-01-2022 14:12:40
Altaş Denizlispor’un Adam Stachowiak ve Hüseyin Altıntaş’ın ardından üçüncü kalecisi konumunda bulunan başarılı file bekçisi Abdülkadir Sünger, kupa maçının üzerinden 3 gün geçmiş olmasına rağmen ülke gündeminde yer almaya devam ediyor. Maç gecesi futbolseverlerin sosyal medya üzerinden en çok üzerine konuştuğu isim olmayı başaran 21 yaşındaki eldivenin, Galatasaray karşısındaki olağanüstü performansının ardından transfer teklifleri almaya başladığı ifade edildi. Teklifler karşısında oldukça heyecanlı olduğu öğrenilen başarılı kalecinin öncelikli hedefinin kulübü Altaş Denizlispor’un başarılı olması için ter dökmek olduğu belirtildi.
“Tekliflere açığız”
Dün gerçekleşen basın toplantısında Abdülkadir Sünger hakkında da görüşlerini basın mensuplarına aktaran Altaş Denizlispor Kulüp Başkanı Mehmet Uz, “Kalecimize gösterdiği olağanüstü performansının ardından transfer teklifi gelmemiş olması abes olurdu. Evet kulübümüze ve kendisine teklifler var ancak resmiyet kazanmadan bunları konuşmak yersiz diye düşünüyorum. Tüm bunların yanında biz oyuncumuzun kariyerini de düşünerek gelecek olan transfer tekliflerine açığız. Ancak kendisi şu an Altaş Denizlispor’un sözleşmeli futbolcusudur. Bu unutulmamalı” dedi.
Sözleşmesi 2025 yılına kadar
Sarayköyspor Altyapısından yetişen genç file bekçisi, 2016 yılında Altaş Denizlispor Altyapısına kazandırıldı. 2017 yılında U19 takımına geçen Abdülkadir, 2020 yılının Temmuz ayında A Takım sözleşmesi imzaladı ve profesyonel oldu. Başarılı kalecinin Altaş Denizlispor ile 30 Haziran 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.  Serhat KÖSE
YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi