28 Temmuz 2022 Perşembe

Zolan, Buldan ve Acıpayamlılarla buluştu

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Buldan ve Acıpayam’ı ziyaret etti.  Her iki ilçede esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Zolan, “Denizli merkezde ne varsa ilçelerde de o olacak" anlayışıyla gece gündüz çalışmaya devam ettiklerini söyledi. 

21-06-2018 15:22:05

Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Buldan ile Acıpayam ilçesini ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Osman Zolan’a eşi Berrin Zolan, AK Parti Buldan İlçe Başkanı Hasan Coşan ve beraberindekiler eşlik etti. Buldan esnafıyla sohbet eden Başkan Osman Zolan, ilçe halkının yoğun sevgisiyle karşılaştı. Vatandaşların fotoğraf çektirme taleplerini kırmayan Başkan Zolan, AK Parti Buldan İlçe Teşkilatı’nı da ziyaret etti. Buldan programının ardından Acıpayam ilçesinde Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin katıldığı muhtarlar toplantısında bulunan Zolan, daha sonra Acıpayam esnafını da ziyaret etti. 

“Taş üstüne taş koymaya devam edeceğiz”

Buldan ve Acıpayam'da vatandaşlarla kucaklaşan Başkan Osman Zolan, “Denizli merkezde ne varsa ilçelerde de o olacak' anlayışıyla gece gündüz çalışmaya devam ediyoruz. Buldan ve Acıpayam'da vatandaşlarımızla sohbet edip, dertlerini, sıkıntılarını dinledik. İstek ve önerilerini alarak, bu güzel ilçelerimizi daha da ileriye taşımak için neler yapabiliriz, bunları istişare ettik. Şükürler olsun, yatırımlarımız hız kesmeden devam ediyor. Bizlere güvenen ve her daim yanımızda olan vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Taş üstüne taş koymaya devam edeceğiz” dedi.

Haber Merkezi 


 

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi