Yoğun bakıma bir nefes

İşadamı İbrahim Tan, Servergazi Devlet Hastanesi’ne 200 bin lira değerinde, yoğun bakım solunum desteğinde kullanılan ventilatör cihazı bağışı yaptı. 

24-05-2018 18:34:52

Servergazi Devlet Hastanesi’nde düzenlenen cihaz bağış törenine İl Sağlık Müdürü Uz .Dr. Berna Öztürk, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Op. Dr. İbrahim Emreoğlu, ile Tan Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Tan katıldı. 

Hayırsever işadamı İbrahim Tan’a hastaneye yapmış olduğu bağıştan dolayı plaket veren Sağlık Müdürü Uz. Dr. Berna Öztürk, “Sağlığa yapılan bağışlar bazen hiç ummadığımız bir yerde önemli bir şeye vesile olup, hayat kurtarabiliyor. Tan Ailesi’nin de yaptığı bu bağışla bir çok hayatı kurtaracağına inanıyorum. Kendilerine sağlık hizmetlerine verdiği destek  için teşekkürlerimizi sunuyorum” dedi. 

Tan Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Tan ise, sağlığa yapılacak her türlü yardıma her zaman hazır olduklarını belirterek, "Sağlık hizmetlerinin önemi ve gerekliliği tartışılamaz bir durum, her an bizler de bu yataklarda olabilir, bu cihazlara ihtiyaç duyabiliriz. Ben bugün ailem ve şirketimiz adına buradayım, sağlığa yapılacak katkılar her zaman bizim önceliklerimizin arasında olmuştur.  Bu tarz ihtiyaçları karşılamaya elimizden geldiğince hazırız" dedi. 

Haber Merkezi 

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi