Yeşilköyspor’u durdurmak kolay değil 5-2

Süper ligin alt sıralarını ilgilendiren karşılaşmada son haftaların başarılı takımı Yeşilköyspor kendi sahasında ligde galibiyetle tanışamayan Yağmur İzolasyon Akhanspor’u son dakikalarda attığı gollerle 5-2 yenmesini bildi.

10-12-2018 18:18:57

Karşılaşmanın ilk yarısında her iki takımında atakları sonuç vermedi ve ilk 45 dakika golsüz sona erdi. Maçın ikinci yarısına fırtına gibi giren Yeşilköyspor 46 ve 47. Dakikalarda Kürşat ve Muharrem’in attığı golle 2-0 öne geçti. İki golden sonra kendine gelen Yağmur İzolasyon Akhanspor 51. Dakikada Abbas ve 56. Dakikada Enver’in golleriyle eşitliği sağladı. İkinci yarıda oyuna giren İbrahim ise Yeşilköyspor’u uçurdu ve attığı iki golle takımın 4-2 öne geçirdi. Maçta son sözü Kürşat söyledi ve 90+2, dakikada attığı golle Yeşilköyspor’un maçtan 5-2 galip ayrıldığını ilan etti.

Stat: Servergazi
Hakemler: Recep Baysal ***, Tamer Uyar ***, Mestan Karakaş *** 
Yeşilköyspor: Emre **, Muhammed ***, Ahmet Alp ***, Ahmet Çallı ***Dk. 46 Kadir **, Kürşat ***, Tunahan ***Dk. 64 İbrahim ****, Tolgahan ***, Melih ***Dk. 84 Murat **, Ramazan ***, Muharrem ***, Ferhat ***
Y.İ. Akhanspor: Onur *, İlker *Dk. 88 Hüseyin *,  Göksel *, Ali *, Abbas **, Hacı Ali *, Harun *, Mesut *, Mert *Dk. 61 Mustafa *, Abdullah *, Enver **Dk. 84 Emre *
Sarı kartlar: Abbas, Göksel, İlker (Y.İ. Akhanspor)
Goller: Dk. 46, 90+2 Kürşat, Dk. 47 Muharrem, Dk. 84 ve 89 İbrahim (Yeşilköyspor), Dk. 51 Abbas, Dk. 56 Enver (Y.İ. Akhanspor)

Orhan MIKIROĞLU
 

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi