Yeni lezzetlerin adresi Labada

Yerel tatların yeniden yorumlandığı lezzetler, İtalyan mutfağı ve dünya klasikleri ile Denizli’ye yeni bir konsept getiren Labada Gurme, görkemli bir törenle açıldı. İşletme sahibi Gonca Saldanlı, Denizli’ye  zengin menüsüne dünya mutfağından da örnekler katan bir restoran kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

28-09-2018 16:29:16

Adalet Mahallesi Hasan Gönüllü Bulvarı’nda yapılan açılışa Vali Hasan Karahan, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Bereket Enerji Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ceyhan Saldanlı, Labada Gurme’nin İşletme Sahibi Gonca Saldanlı ve davetliler katıldı.

Bir proje olarak hazırlandı
Profesyonel Şef Aydın Demir gibi duayen isimler ile hem fikir alışverişi hem de işbirliği yaptığını belirten Labada Gurme’nin işletmecisi Gonca Saldanlı, Denizli’ye  mevsiminde ve kaliteli günlük taze ürünler kullanan, zengin menüsüne dünya mutfağından da örnekler katan, kendine özgü konsepti ile bir restoran kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Şehre yeni konsept, iddialı bir alternatif
Adalet Mahallesi Hasan Gönüllü Bulvarı’nda  Denizli’lere hizmet vereceklerini ifade eden Saldanlı, “Labada Gurme; hem çok tanıdık hem de içerisinde farklılıklar barındıran bir restoran olarak iddialı bir alternatif oluşturuyor. Restoranın dekorasyonunda misafirlerin keyifle ve uzun saatler geçirebilecekleri birmekan olmasına özen gösterildi. Lezzetli menümüzde; kahve ve çay çeşitleri, soğuk taze sıkım içecekler ve tatlılar da dikkat çekiyor” dedi.

Misafir odaklı mutfağı dikkat çekiyor
Gonca Saldanlı, “Türkiye’nin her yerinden, bize en uygun orijinal tatları bularak misafirlerimize sunuyoruz. Lezzet denemelerimize devam ederek menümüze sürekli yeni ürünler katıyoruz. Labada Gurme’yi zihnimizde canlandırdığımızda hedeflediğimiz tatlar vardı. İtalyan pizzası, el yapımı makarnalar, mascarpone peynirden cheesecake, doğru marinasyon ile dinlendirilmiş eşsiz bonfilemiz, yine ekmeğini kendimiz yaptığımız burgerlerimiz gibi mutlaka yakalamak istediğimiz iddialı lezzetleri şimdi misafirlerimize keyifle sunuyor, memnun kaldıklarını belirten güzel yorumlarıyla mutlu olurken yeni tatlar sunmak için çalışıyoruz” şeklinde konuştu.
Tatlandırıcı, renklendirici, kıvam arttırıcı, bulyon gibi katkı maddelerini kesinlikle kullanmadıklarını vurgulayan Gonca Saldanlı,  “Her yaştan misafirimize ve kalabalık ailelerimize gönül rahatlığı ile tüketebileceği doğal ve sağlıklı bir mutfak oluşturmak en önemli hassasiyetimiz” dedi. 
Ayhan AKAR

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi