Yeni kemoterapi ünitesi hizmete açılıyor

Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’nde hayırsever işadamı Selami Urhan’ın desteğiyle yeni ayakta kemoterapi ünitesi açılıyor. 60 koltuklu yeni ünite gelecek hafta hizmete açılacak.

18-06-2019 10:02:35

Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ,  PAÜ Hastanesinde yeni açılacak olan Ayaktan Kemoterapi Ünitesinde incelemelerde bulundu. Çalışmaların sonuna gelinen üniteyi inceleyen  Prof. Dr. Hüseyin Bağ’a  Dekan Prof. Dr. Osman Çiftçi, Başhekim Prof. Dr. İbrahim Türkçüer, Başhekim Yardımcısı Doç. Dr. Hakan Alkan eşlik etti.   Bağ,   yaptığı yeni  bağışla hastaneye yeni üniteyi kazandıran Urhan Boya Yönetim Kurulu Başkanı Selami Urhan’a ve  ünitenin  projesinin  hazırlanmasında emeği geçen teknik atölye birimi çalışanı Ramazan Özdaş’a  teşekkür etti. Açılacak olan ünite ile ayaktan tedavi alacak hastalara erken tedavi sağlanacağını ve koltuk sayısı arttığı için de daha çok hastaya hizmet verebileceklerini belirtti.  

PAÜ Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Osman Çiftçi,  Poliklinik Binasında bulunan ünitenin bir hafta içinde hastalara hizmet vermeye başlayacağını belirtti. Başhekim Prof. Dr. İbrahim Türkçüer ise 60 koltuklu  ayaktan kemoterapi ünitesi ile hastalara daha konforlu sağlık hizmeti sunacaklarını söyledi. Haber Merkezi

 

 

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi