27 Temmuz 2022 Çarşamba

Yatırımlar konuşuldu

Yılda 4 kez yapılan İl İdare Şube Başkanları Toplantısı’nda kurumlararası koordinasyonun artırılması değerlendirdildi.

07-02-2018 17:34:04

Vali Hasan Karahan başkanlığında yapılan İl İdare Şube Başkanları Toplantısı’na Vali Yardımcıları Kemal İnan, Hakkı Ünal, kaymakamlar, İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, İl Jandarma Komutanı Albay Metin Düz ile yatırımcı kamu kurumlarının il müdürleri katıldı.

Polisevi’nde düzenlenen toplantıda Vali Hasan Karahan, hizmet kalitesinin arttırılması için kurumlar arası koordinasyonun sağlanmasının önemine işaret etti. Vali Karahan, daha sonra gündem maddelerini katılımcılarla paylaşarak, Başbakanlık ve Bakanlıklar tarafından yayınlanan yönetmelik, genelge ve tebliğlerin uygulanması ile uygulama anında ortaya çıkabilecek sorunların çözümüne ilişkin konular hakkında bilgi verdi.

Toplantıda, genel asayiş durumu, okul çevrelerinin güvenliği, uyuşturucu ile mücadele, il genelinde devam eden yatırımların son durumlarının değerlendirilmesi, kamu binalarının bakımı ve onarımı için tahsis edilen ödenekler doğrultusunda hizmet binalarında gerekli çalışmaların tamamlanması, hizmet kalitesinin arttırılması iş ve işlemlerin etkin hızlı ve verimli bir şekilde yürütülmesi için kurumlar arası koordinasyonun sağlanması gibi konular ele alındı. Toplantıda ayrıca, yatırımcı kurumların il müdürleri tarafından da il merkezi ve ilçelerde gerçekleşen yatırımların son durumları hakkında bilgiler verildi.
HABER MERKEZİ
 

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi