30 Temmuz 2022 Cumartesi

Velilerle buluştular

Denizli'nin 10 ayrı bölgesinde hizmet veren Büyükşehir Belediyesi Sosyal Etkinlik Merkezleri, 2018-2019 eğitim öğretim yılının başlamasının ardından velilerle bir araya geldi.

22-10-2018 11:17:32

Denizli Büyükşehir Belediyesi Sosyal Etkinlik Merkezleri, 2018-2019 eğitim öğretim yılının başlamasından kısa süre sonra velilerle bir araya geldi. Yeni eğitim yılının daha verimli geçmesi için düzenlenen ilk toplantı Karaman Sosyal Etkinlik Merkezi’nde gerçekleşti. Çocuklarının eğitim dışı boş zamanlarını nasıl değerlendirecekleri ve dersleri hakkında bilgi alan velilere öğrencilere planlı ve düzenli çalışma alışkanlığının nasıl kazandırılacağı anlatıldı. Özellikle okul saatleri dışında çocuklarının güvenli bir ortamda olmalarından ve konu anlatım ile ders tekrarlarından dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren velilere ayrıca pekiştirme testlerinin de yapılacağı bildirildi. 

Mehmet Akif Ersoy, Fatih, Karaman, Kayıhan, Sevindik, Yenişehir, Gökpınar, Anafartalar, Aktepe ve Atalar Sosyal Etkinlik Merkezi’ne 2 bin 28 öğrenci kayıt yaptırdı. Merkezlerde öğrencilere  sosyal bilgiler, fen bilgisi, türkçe, matematik ve İngilizce eğitimleri veriliyor, deneme sınavları yapılıyor.

Haber Merkezi

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi