Vatan Partisi Denizli İl Sekreteri Mehmet Çobanoğlu, Denizli halkını işçi sınıfıyla birlikte meydanlarda olmaya davet etti.

Çobanoğlu, 'Vatan Partisi tüm gücüyle alanlarda olacaktır. Saat 14:00'da parti il binamızda toplanıp alana geçeceğiz. Bütün emekçileri ve emek dostlarını alanlara davet ediyoruz' dedi.

25-04-2017 16:06:38

Vatan Partisi İl binasında basın açıklaması gerçekleştiren İl Sekreteri Mehmet Çobanoğlu, “Referandum öncesinde halkımız başta işçi sınıfı olmak üzere evet ve hayır olmak üzere ikiye bölünmüştü,  1 Mayıs'ı bu kutuplaştırıcı dilden uzaklaşmak için bir vesile olarak görüyoruz.  Bu gerginliğe bir son vermeye, yeniden Türkiye'nin milli çıkarları için ve işçi sınıfının çıkarları için birleşmeye davet ediyor ve 1 Mayıs'ı da adına uygun olarak emek ve dayanışma günü olarak kutlamayı öneriyoruz. 1 Mayıs alanlarında birleştirici dil ve üslupla emeğin sorunlarının konuşulduğu alanlarda Vatan Partisi de bütün gücüyle olacaktır. Tüm Denizli halkını 1 Mayıs'ta alanlarda olmaya davet ediyoruz. Saat 14:00'da Gazi Mustafa Kemal Bulvarı Yıldız Dinçer İşhanı'nda bulunan parti il binamızda toplanıp alana geçeceğiz. Bütün emekçileri ve emek dostlarını alanlara davet ediyoruz' diye konuştu.






YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi