Vatan iktidarında NATO’dan çıkacağız

Vatan Partisi milletvekili adayları seçim çalışmalarını il merkezinde, Mimar Sinan Caddesi, Saltak, Çaybaşı ve Çınar Meydanı’nda sürdürdü. 24 Haziran’a yaklaştıkça tempo artıran Vatan Partililer seçimin Türkiye’nin geleceği açısından önemli olduğunu belirtti.

21-06-2018 15:18:24

Vatan Partisi birinci sıra milletvekili adayı Mehmet Çobanoğlu, ABD’nin 2019 yılı bütçe yasasında Türkiye’ye ambargo uygulamaya dönük maddeler bulunduğunu, bunu da Rusya’dan S 400 füzelerinin alımına dayandırdığını söyledi. Çobanoğlu, “Hiçbir ülkenin ya da kişinin ülke güvenliğimiz ve savunmamız için kimden silah alacağımıza karışamayacağını belirten Çobanoğlu, NATO da ABD’nin dünyayı karıştırma amacıyla kullandığı terör örgütüdür”  dedi.

Vatan Partisi iktidarında NATO’dan çıkacaklarını, ülkede bulunan tüm ABD üslerini hemen kapatacaklarını, İncirlik üssünü başta ABD olmak üzere tüm yabancı ülkelerin kullandırtmayacaklarını belirten Çobanoğlu, “ABD tükenmiş, AB ise dağılmak üzeredir.  Buradan AKP ve muhalefet partilerini uyarıyorum. AB ve ABD ve piyonlarına mesaj göndererek iktidar olunmaz.  Çözüm Avrasya’dadır. Tam bağımsız ve başı dik Türkiye ABD ve AB’den uzaklaşmakla sağlanır” diye konuştu.

Haber Merkezi

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi