Vali Karahan'dan bayram ziyaretleri

Covid 19 salgınının önlenmesi amacıyla tüm ülkemizde olduğu gibi ilimizde de Ramazan Bayramı süresince uygulanacak olan sokağa çıkma yasağının ilk gününde Denizli Valisi Hasan Karahan halkımızın güven ve huzuru için görevlerinin başında bulunan kamu personelini ziyaret ederek bayramlarını kutladı.

25-05-2020 14:00:33

İlk olarak 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlüğü’nü ziyaret eden Vali Hasan Karahan burada görev yapan personeller ile bir araya gelerek bayramlarını kutladı. Koronavirüs salgını nedeniyle özverili çalışmalarından dolayı personele teşekkür etti.

Daha sonra İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü’nü ziyaret eden Vali Karahan, halkımızın güven ve huzuru için görevlerinin başında bulunan polis memurları ile bir araya gelerek bayramlarını kutladı ve Ankara yolu girişinde bulunan güvenlik noktasına giden Vali Hasan Karahan, burada da görevli personel ile bir müddet sohbet ederek bayramlarını kutladı. 

Güvenlik güçlerimizin gece gündüz demeden bizlerin huzuru ve güvenliği için fedakârca çalıştığını belirten Vali Karahan; “Koronavirüs salgınının tüm dünyayı sardığı şu günlerde ayrı bir sorumlulukla ve fedakarlıkla bu onurlu görevi yerine getiriyorsunuz. Devletimizin, milletimizin huzur ve güvenliği için emek veriyorsunuz. Yapmış olduğunuz hizmetler nedeniyle sizlere minnettarız” dedi.

Ziyaretlerde İl Emniyet Müdürü Kenan Yıldız ve İl Jandarma Komutanı Albay Metin Düz de Valimiz Hasan Karahan’a eşlik etti. Haber Merkezi

 

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi