Üniversiteye modern çamaşırhane

Pamukkale Üniversitesi Hastaneleri’ne hizmet veren çamaşırhane son teknoloji cihazlarla yenilenerek hizmet kalitesini artırdı. Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ, doğal gazla çalışan, bilgisayar otomasyonuna sahip çamaşırhaneyi inceledi.

22-02-2019 11:42:05

Pamukkale Üniversitesi Hastaneleri’nin çamaşırhanesi son teknoloji cihazlarla yenilenerek hizmet kalitesini bir üst noktaya çıkardı. Çamaşırhane; çevre dostu, son teknoloji ve işletim maliyetleri düşük yeni makineler ile değiştirilerek Pamukkale Üniversitesine yakışır daha modern bir görünüme kavuştu. Doğal gazla ve bilgisayar otomasyonuyla çalışan yeni çamaşırhanede hijyenik bariyer sayesinde kirli ve temiz çamaşırlar birbirine karışmadan Sağlıkta Kalite Standartları’na uygun hizmet verecek. 

Başhekim Prof. Dr. İbrahim Türkçüer çamaşırhane hakkında Rektör Bağ ve beraberindeki heyete bilgi verdi. Yeni sistemle tasarrufun ve hizmet kalitesinin arttığını ifade eden Türkçüer, “Yeni sistem sadece çamaşır yıkamamakta kurutma, ütüleme ve katlama olanağını da sunmaktadır. Kirli olarak giren çamaşırlar temiz bir şekilde çıkmakta ve hijyenik bariyer sayesinde kirli ve temiz çamaşırlar birbirine karışmamaktadır. Hijyenik çamaşırhanemiz ile verdiğimiz hizmetin kalitesi arttığı için mutluyuz” diye konuştu.

Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ ise, “Yeni nesil son teknoloji sistemlerle donattığımız çamaşırhanemiz, sağlıkta kalite ve hizmet standartlarının artırılması adına önemli bir yenilik. Yenilenen çamaşırhanemiz temel sağlık hizmetlerinde önceliğimiz olan Sağlık Kalite Standartları’na daha uygun hizmet verecek” dedi.

 Haber Merkezi 

 

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi