Uğur Okullarından Türk Halk Müziği Konseri

Denizli Uğur Okulları öğrencileri düzenledikleri resim sergisi ve Türk Halk müziği konseri ile dinleyicilere muhteşem bir gece yaşattı. Uğur Okulları Eğitim Koordinatörü Gülden Özkök, “Öğrencilerimiz türkülerle Anadolu insanının bütün acılarını, sevinçlerini ve kahramanlıklarını sizlerle paylaştı” dedi.

24-05-2017 14:47:42

Denizli Uğur Okulları kampüsünde gerçekleştirilen serginin konsepti olarak geri dönüşüm temasını seçen öğrenciler atık malzemelerden yaptıkları eserleri beğeniye sundu. Denizli Uğur Okulları, bu sergi ile öğrencilerin hayal gücünü ve empati yeteneklerini geliştirmeyi, her birinin içinde var olan renkleri ortaya çıkarmayı; Geri dönüşümün önemini öğrencilere kavratmayı amaçladı. 

Uğur Okulları Eğitim Koordinatörü Gülden Özkök, öğrencilerin yoğun bir çabanın ardından bir yılın daha sonuna yaklaştığını belirterek, “Öğrencilerimiz Türk Halk Edebiyatının en zengin alanlarından biri olan türkülerden çok güzel örnekler paylaştı. Anadolu insanının bütün acılarını, sevinçlerini ve kahramanlıklarını sizlerle paylaştılar. Bizler bu toprakların müziğini ve türkülerimizi öğrencilerimize öğretmeyi amaçladık. Öğrencilerimiz bir yıl boyunca bağlama dersi aldılar ve bu gece için büyük bir hazırlık yaptılar. Bu gece için emeği geçen ve bizleri yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu. 

Dinleyicilerden tam not aldı

Büyük bir özveriyle çalışmalarını sürdüren Uğurlu öğrenciler, bağlama dinletisi ile dinleyenleri mest ettiler. Bağlama derslerine önem veren Denizli Uğur Okulları, öğrencilerin bu denli yol aldıklarını görmeleri öğrenci velilerini ve tüm okul yönetimini gururlandırdı. Türk Halk müziği konseri ile devam eden gece dinleyicilerden tam not aldı. 

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi