Üçüncü sergi hastanede

Kültür ve Turizm Bakanlığı ve İslami Bilim Tarihi Araştırmaları Vakfı’nın destekleri ile Pamukkale Üniversitesinin düzenlediği, Prof. Dr. Fuat Sezgin Sergisi, PAÜ Hastaneleri Yataklı Servisler Sergi Salonunda açıldı.

29-11-2019 11:39:04

 Prof. Dr. Fuat Sezgin Yılı etkinlikleri kapsamında Pamukkale Üniversitesi Rektörlüğü tarafından hazırlanan Prof. Dr. Fuat Sezgin Sergisi, ilk olarak Hierapolis Antik Kentinde ardından 2019-2020 Akademik Yılı Açılış Töreni’nde ziyaretçilerle buluşturulmuştu. Pamukkale Üniversitesi’nin tüm fakülte binalarında sergilenmeye devam eden Prof. Dr. Fuat Sezgin Sergisi PAÜ Hastaneleri’nde ziyarete açıldı. 

PAÜ Hastaneleri Yataklı Servisler Sergi Salonu’nda yer alan serginin açılışına; Pamukkale Üniversitesi Hastaneleri Başhekimi Prof. Dr. İbrahim Türkçüer, PAÜ Hastaneleri Başmüdürü Erdinç Karataş, PAÜ Hemşirelik Hizmetleri Müdürü Nazlı Mumcuoğlu katıldı. Sergi PAÜ Hastaneleri sağlık çalışanları ve vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü. Prof. Dr. Fuat Sezgin’e ait portre fotoğrafların ve Prof. Dr. Fuat Sezgin’in hayatının anlatıldığı kısa filmin yer aldığı sergi yıl sonuna kadar açık kalacak. 

Haber Merkezi

 

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi