Tutkusunu sergiledi

Emekli öğretmen Gonca Rukiye Urgancı, çeşitli materyallerden yaptığı hediyelik ve süs eşyalarından oluşan  Tutkum  isimli ikinci kişisel sergisini açtı. 

14-10-2019 10:54:31

Yaklaşık 20 yıldır farklı materyallerden hediyelik ve dekoratif ürünler ürüten 67 yaşındaki emekli öğretmen Gonca Rukiye Urgancı’nın Tutkum adını verdiği ikinci kişisel sergisi Turan Bahadır Sergi Salonu'nda açıldı. 300’den fazla ürünün yer aldığı serginin açılışını Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan yaptı. Davetlilerin yoğun ilgi gösterdiği  sergiyi, Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik ve Beyağaç Belediye Başkanı Mustafa Akçay'ın yanı sıra çok sayıda vatandaş da ziyaret etti.

Sergi için 3 yıldır hazırlandığını söyleyen Gonce Rukiye Urgancı, "Sergilediğim tüm ürünleri büyük bir keyifle hazırladım. Ürünleri hazırlarken bilinen tekniklerin yanı sıra, kendime has teknikler de uyguladım. Serginin açılmasına destek veren ve katılan herkese teşekkür ederim" dedi. Sergi 17 Ekim tarihine kadar Turan Bahadır Sergi Salonu'nda gezilebilecek.

Haber Merkezi 

 

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi