Türkiye’nin en büyük çocuk şenliğinde 60 bin çocuk gönüllerinde eğlendi

Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 7'ncisi düzenlenen Türkiye’nin en büyük çocuk şenliğine katılan çocuklar gönüllerince eğleniyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, şenliğe katılarak çocukların coşkusuna ortak oldu. Zolan, Türkiye’deki en büyük çocuk şenliği organizasyonunu yapmaya devam ettiklerini belirtti.

04-05-2018 14:46:58

Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 7'ncisi düzenlenen Türkiye'nin en büyük çocuk şenliğinde bu yıl 60 bin çocuk eğlence dolu günler geçiriyor. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, EGS Fuar Alanı’nda düzenlenen çocuk şenliğinde öğrencilerin eğlencesine ortak oldu. Sevgi gösterileriyle karşılanan Başkan Zolan, çocukların coşkusuna ortak oldu, birlikte halat çekme, yağ satarım bal satarım oynadı.

Türkiye’deki en büyük çocuk şenliği organizasyonunu yapmaya devam ettiklerini belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, ziyarette yaptığı konuşmada, 7’ncisini düzenledikleri çocuk şenliğinde 60 bin çocuğu oyunlarla  buluşturacaklarını söyledi. Başkan Zolan, “Sadece şehir merkezinde değil, 19 ilçemizde bu şenliklerimizi yaparak yolumuza devam ediyoruz. Çocuklar bizim geleceğimiz, onlar bizim her şeyimiz. Onları geçmişteki geleneksel oyunlarımızla buluşturmak ve tanıştırmak istiyoruz. Özellikle son yıllarda artan sanal dünyadan, gerçek olmayan oyunlardan kopararak çocuklarımızı gerçek hayattaki oyunlarla buluşturup arkadaşlarıyla birlikte güzel, hoş vakit geçirmelerini sağlamak istiyoruz ” diye konuştu.

“Onlar için ne yapsak azdır”

İlköğretim çağındaki çocuklara eğlenceli bir gün yaşatmayı hedeflediklerini söyleyen Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, sözlerini şöyle sürdürdü; “Çocuklar bizim gözbebeğimiz, her şeyimiz. Onlar için ne yapsak azdır. Çocuklarımız çok mutlu. Onlarla oyunlar da oynadık. Çocuklarımızı gerçek hayattan koparmamak gerekiyor. Okul ve dersler olacak ama onların çocuk olduğunu da unutmamak gerekiyor. Özellikle TV, internet başından kısmen de olsa ayrılığı sağlamak gerekiyor. 60 bin çocuğumuzu burada eğlendiriyor, güzel vakit geçiriyoruz. İnşallah çocuklarımız gelecekte bizden daha iyi, daha başarılı olacak. Çocuklarımızla bir araya gelince dinleniyor, onlardan enerji alıyorum ve burada olmaktan çok mutluluk duyuyorum”

60 bin çocuk gönüllerince eğleniyor

Türkiye’nin en büyüğü olan Denizli Büyükşehir Belediyesi Çocuk Şenliği, bu güne kadar yüz binlerce çocuğu ağırlarken, bu yıl toplam 60 bin çocuk şenlikte gönüllerince eğlenecek. İlçe turlarını tamamlayan Denizli Büyükşehir Belediyesi 7. Çocuk Şenliği kent merkezindeki öğrencilerle buluştu. Sanal dünyadan bir gün olsun uzaklaşan çocuklar gerçek arkadaşlarıyla oyun alanlarında güzel hatıralar yaşıyor. Şenliğe özel tişört hediye edilen çocuklara poğaça, meyve suyu gibi ikramlar da yapılıyor. 

Haber Merkezi

 

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi