Türkeş için pilav hayrı

Denizli Ülkü Ocakları, Milliyetçi Hareket Partisi’nin Kurucusu Merhum  Başbuğ Alparslan Türkeş ve şehitler  için pilav hayrında bulundu.

19-11-2019 13:18:00

Yeni Cami önündeki pilav hayrına Ülkü Ocakları Genel Başkan Yardımcısı Gazi  Üniversitesi Öğretim Görevlisi Fatih Keskin, Ülkü Ocakları Başkanı Murat Aydınlı,  MHP İl ve İlçe Yöneticileri katıldı. Pilav hayrına vatandaşların ilgisi yoğun oldu.  Denizli Ülkü Ocakları Başkanı Murat Aydınlı  yaptığı konuşmada “17-25 Kasım, Başbuğ’umuzu anma haftası olarak belirlenmiştir. Bu hafta ile ilgili birçok etkinlik düzenledik. Çevrecilik, Milliyetçiliktir  adı altında bir kampanya başlattık. Bu kapsamda da bir hatıra ormanı oluşturduk. Çınar Yeni Cami önünde de 2 bin kişilik bir pilav hayrımız oldu. Allah kabul etsin. Bu haftayı dolu dolu geçirip, rahmetli Başbuğ’umuzu ve ülkücü şehitlerimizi anacağız” diye konuştu.

Ülkü Ocakları olarak yoğun bir faaliyet içerisinde olduklarını belirten Ülkü Ocakları Genel Başkan Yardımcısı Fatih Keskin ise, “Rahmetli Başbuğ’umuz Alparslan Türkeş’in aziz hatırasına ve ülkücü şehitlerin ruhlarına ithafen bir hatıra ormanı açılışı gerçekleştirdik. Yine onların aziz hatıralarına ve ruhlarına hediye etmek üzere pilav ve ayran hayrımızı gerçekleştirdik. Ülkü Ocakları olarak yoğun bir faaliyet içindeyiz. Ülkü Ocakları,  Rahmetli Başbuğ’umuzun ve Dündar Taşer’in bize emaneti olan bir kurumdur. 50 yıllık bir kurumsal kimliğe sahip. Ve bu 50 yılın her anı şanla, şerefle verilmiş bir mücadele anlamı taşır ” dedi. 

Haber Merkezi

 

 

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi