27 Temmuz 2022 Çarşamba

TUNCER OTOMOTiV BÜYÜYOR

Denizli’de otomotiv sektörünün öncü firmalarından olan Tuncer Otomotiv müşterilerine daha iyi hizmet vermek adına yeni showroomunu açtı. Tuncer Şirketler Grubu, “Ssang Yong ve Gazelle bayisinin yanı sıra Tuncerhan Otomotiv Oto Pratik bayiliğiyle de Denizli halkına yeni yerinde hizmete devam edecek. Sıfır otomobillerin yanı sıra ikinci el araç kiralama hizmeti de veren Tuncer Otomotic geniş yelpazede otomotiv alanında da öncü bir kuruluş olmayı da başardı.

24-06-2019 12:25:56

Tuncer Otomotiv’in yeni Shoowroomu Zafer Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı’nda hizmete girdi. Açılışa Denizli Valisi Hasan Karahan, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, belediye meclis üyeleri ile çok sayıda davetli katıldı. Turcer Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı ve sahibi Ömer Tuncer, dualar eşliğinde kurdele kesiminin gerçekleştirilmesinin ardından, davetlilerle birlikte işletmeyi gezdi.

Açılışta konuşan işadamı Ömer Tuncer, “Ssang Yong ve Gazelle marka araçların bayiliğini hali hazırda yapıyorduk. Bu markalara ek olarak Denizlimiz için ilk olma özelliği taşıyan OTO PRATİK bayiliği ile klima bakımı, yağ değişimi, akü, elektrik ve lastik gibi bakımlarını yapıyoruz. Sabancı güvencesinde bulunan OTO PRATİK bayiliğimiz aynı zaman da Lassa ve Brissa markalı otomobil lastiklerinin bayiliğini de kapsıyor” dedi.

Denizli protokolünün araçları ve hizmetleri yakından incelediği açılışta, sıfır otomobillerin yanı sıra ikinci el otomobiller de görücüye çıktı. Filiz YIĞNAK

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi