"Transferler bu ay bitecek"

Yeni sezon öncesinde yönetim kadrosunda büyük güç kazanan Denizlispor transferde de adından söz ettirmek için kolları sıvadı. Yeşil siyahlı kurmaylar transferlerin bu ay içinde biteceğini dile getirdi. Denizlispor asbaşkanı Kaan Sanlıkan, yönetim kadrosunu güçlendirmeye devam edeceklerini ve bu ay içinde de iç ve dış transferleri bitireceklerini dile getirdi.

05-08-2020 12:01:45

Geçen sezon yaşanan sıkıntıların tekrar yaşanmaması için gerekli her türlü çalışmaların yapılacağını öncelikle yönetim kadrosunu güçlendirdiklerini ve daha da güçlendirmeye devam edeceklerini dile getiren Denizlispor asbaşkanı Kaan Sanlıkan, iç ve dış transfer görüşmelerinin devam ettiğini ve en kısa zamanda da transfer çalışmalarında son noktayı koyacaklarını söyledi. Asbaşkan Sanlıkan” Yönetim olarak gücümüze güç katmaya devam ediyoruz. Geçen sezon yaşadığımız sıkıntıları tekrar yaşamak istemiyoruz. Bunun için hem yönetim olarak hem de futbolcu kadrosu olarak güçlü olmamız gerekiyor. Yönetime yeni katılacak isimler ile görüşlerimiz devam ediyor. Kadro olarak ise, iç ve dış transfer çalışmalarımızı da sürdürüyoruz. Denizlispor’u daha güçlü bir hale getirmek için tek yumruk halinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. En yakın zamanda da transferlerimizi bir bir açıklayacağız” dedi. 

Transferde harcama limiti 108 Trilyon

Diğer taraftan Türkiye Futbol Federasyonu süper lig kulüplerinin harcama limitlerini açıkladı. Yapılan açıklamada Denizlispor'un harcama limiti 94 milyon 243 bin 985 TL olarak belirlendi. Eğer harcama limitini aşarsa yüzde 15 sapma dahil harcama limiti 108 trilyon oldu. Denizlispor 21 takım arasında 94 milyon 243 bin 985 TL ile 9. sırada yer aldı. Orhan MIKIROĞLU

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi