10 Ağustos 2022 Çarşamba

TIR kaza yerinde önlem alan polis ve jandarma aracına çarptı: 6 yaralı

Denizli'nin Serinhisar ilçesinde kontrolden çıkan midibüsün devrilmesi sonucu 1 kişi hayatını kaybetti. Kaza sonrasında yolda önlem alan polis ve jandarma aracına ise TIR çarptı. Aralarında polis memuru ve jandarma erinin de olduğu 6 kişi yaralandı.

05-08-2017 12:48:36

Kaza, Denizli-Antalya karayolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Acıpayam Belediyesine ait 20 KF 075 plakalı midibüsü kullanan Erol Değirmenci, Denizli yönünden Acıpayam istikametine gittiği sırada yağış sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybetti. İddiaya göre yağış nedeniyle kontrolden çıkan midibüs devrildi. Kazayı gören diğer sürücülerin haber vermesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, Erol Değirmenci ve midibüste bulunan oğlu Eren Değirmenci'yi Acıpayam Devlet Hastanesine kaldırdı. Sürücü Değirmenci kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamazken, tedavisi süren Eren Değirmenci'nin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Kaza nedeniyle Denizli-Antalya karayolunda araç kuyruğu oluşurken, trafik polisleri trafik akışını kontrollü olarak sağladı. Kaza sonrası Zafer L. yönetimindeki 35 TPV 73 plakalı tır, olay yerinde çalışma yapan park halindeki polis ve jandarma araçları ile bir otomobile çarparak kaçtı. Olayda 1 polis memuru ile 1 jandarma erinin da aralarında bulunduğu 6 kişi yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla Denizli ve Acıpayam'daki hastanelere kaldırıldı. Olay yerinden kaçan tır sürücüsü Zafer L. ise Acıpayam'da yakalanarak gözaltına alındı.

Kaza ile ilgili başlatılan inceleme sürüyor. İHA

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi