Tin, eleştiri dozunu artırdı

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Pamukkale İlçesi’nin Anafartalar Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Muhalefeti eleştiren Tin, “Milli kimliğimiz, üç-beş çapulcunun kendini bilmez hainin oyuncağı olmayacak” dedi.

19-06-2018 11:37:58

Denizli Milletvekili Şahin Tin, Pamukkale İlçesi’nin Anafartalar Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Milletvekili Şahin Tin’e, AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel ve partililer eşlik etti. Burada vatandaşlara hitap eden AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin’in gündeminde Suruç saldırısı ve muhalefetin söylemleri vardı.

Şahin Tin, Recep Tayyip Erdoğan’ı ve AK Parti’yi iktidardan uzaklaştırmak için ahlak sınırlarını yerle bir eden, her türlü sahtekârlığın mubah sayıldığı akıl almaz bir kampanya yürütüldüğünü belirterek, “Kimi kahraman askerlerimizin apoletlerini sökeceğini söylüyor, kimi ‘Afrin’i geri alacağız’ diyor, kimi Kandil’e operasyon izni vermeyeceğini sayıklıyor. Bunlar muhalefet değil, ihanet güruhu. Ama başaramayacaklar. Halkın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın etrafında kenetlenmesine engel olamayacaklar” dedi. 

“Hainlikte yarışıyorlar”

CHP’nin de tıpkı HDP ve hamisi PKK gibi aynı söylemlerle muhalefet yapmaya, siyaset üretmeye çalıştığını belirt  Tin, “Al birini vur ötekine. Adeta hainlikte yarışıyorlar. Niyetleri de bir, söylemleri de. Allah’ın izniyle Cumhur İttifakı, milletimizin desteği ve güveniyle kirli ittifak olan CHP-HDP-PKK ittifakını yerle bir edecek, 24 Haziran seçimlerini Türkiye kazanacak, millet kazanacak. Eli kanlı terör örgütünden medet umanlar, terör örgütlerine alanen destek verenlere yol açanlar, 24 Haziran’da milletimizden yiyeceği tokatla yerle yeksan olacaklardır. Milli kimliğimiz, üç-beş çapulcunun kendini bilmez hainin oyuncağı olmayacak. Buna müsaade etmeyeceğiz. Bu hainliklerin peşinde koşanlara milletimiz 24 Haziran’da hak ettikleri dilden cevabı sandıkta verecektir” dedi. 
Haber Merkezi

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi