28 Temmuz 2022 Perşembe

Teknokent’e misafir geldi

Pamukkale Üniversitesi bünyesinde faaliyet gösteren Pamukkale Teknokent’i MÜSİAD Muğla Şubesi  ziyaret etti.  Başkan Sezgin Bayhan, Genel Sekreter Nurhan Keleş ve Yönetim Kurulu üyelerinden oluşan heyet Pamukkale Teknokent’i gezip, faaliyet gösteren firmalar hakkında bilgi aldı.

03-03-2018 12:08:49

MÜSİAD Muğla Şubesi’nin ziyaretinde Pamukkale Teknokent ve Teknoloji Transfer Ofisi hakkında tanıtım ve bilgilendirme sunumu yapıldı, üniversite-sanayi işbirliği, patent ve ticarileştirme, girişimcilik ve şirketleşme faaliyetleri hakkında bilgi verildi. Etkinlikte, bölgede melek yatırımcılık faaliyetlerinin artırılması için işbirlikleri oluşturulmasına vurgu yapılırken, Teknokent bünyesinde 6 girişimci firma,  ürünleri hakkında bilgilendirme sunumu yaptı. 

Sunumların ardından gelen heyete, Teknokent ön kuluçka-kuluçka, hackerspace ofisleri gezdirilirken, ön kuluçka girişimcilerinin projeleri hakkında bilgi verildi. Pamukkale Teknokent’ten yapılan açıklamada, bu çalışmalar ile ikili işbirliklerinin oluşturulmasının hedeflendiği, bu kapsamda işbirliklerinin ilerleyen günlerde de devam edeceği belirtildi. 

Haber Merkezi

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi