Teknik direktör Yücel İldiz, Konyaspor maçına büyük önem veriyor

12-09-2019 11:59:04


 

Denizlispor teknik direktörü Yücel İldiz, Pazar günü oynanacak Konyaspor maçına ayrı bir önem veriyor. Konyaspor’un  deplasmanlarda kapanan bir takım olduğunu bilen tecrübeli teknik adam, antrenmanlarda  futbolcuları sürekli uyarıyor.

Konyaspor maçının çok zorlu geçeceğini bildiklerini ve yapacakları en küçük hatanın kendilerine pahalıya mal olacağını dile getiren Denizlispor teknik direktörü Yücel İldiz, son idmanda oyuncularından topa daha çok sahip olmalarını istedi. Pas yüzdesinin  yükselmesi gerektiğini belirten İldiz, "İlk 3 haftaya çok iyi başladık, ancak eksiklerimiz vardı. Pozitif futbolumuzu 90 dakikaya yaymalıyız. Konyaspor iyi bir takım,  ancak bizim kalitemiz belli. Evimizde yine galip gelerek çıkışımızı devam ettireceğiz. Mücadele gücü yüksek, kazanma alışkanlığı olan ve her zaman futbolun bir temaşa sporu olduğunu herkese hissettiren bir ekibiz" diye konuştu.

Mbamba geri dönüyor

Süper Lig'de milli aranın ardından pazar günü sahasında Konyaspor'la puan mücadelesine çıkacak Yukatel Denizlispor'da, orta saha oyuncusu Kibong Mbamba tamamen iyileşti. Galatasaray ve Antalyaspor maçlarında oyuna sonradan dahil olmasına rağmen 2 asist yaparak galibiyetlerde pay sahibi olan Kamerunlu orta saha oyuncusu,  adale sakatlığı nedeniyle Göztepe deplasmanında takımını yalnız bırakmıştı. Milli arayla birlikte yeniden çalışmalara başlayan 30 yaşındaki futbolcunun  Konyaspor müsabakasında 21 kişilik kadroya dahil olacağı vurgulandı. Orhan MIKIROĞLU

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi