6 Ağustos 2022 Cumartesi

Tehlike çanları Horoz için çalıyor

Ardı ardına gelen mağlubiyetlerle ligde kalma umutlarını günden güne bitiren Denizlispor Başakşehir mağlubiyeti ile tam bir çıkmaza girdi. Yeşil siyahlılar lider kalabilmeleri için en faz 6 en az 5 puan alması gerekiyor.

09-07-2020 17:01:37

Denizlispor, kalan diğer 3 haftada, Trabzonspor, Alanyaspor (D) ve Ankaragücü ile karşı karşıya gelecek. Bu üç karşılaşmadan puan yada puanların çıkarılması gerekiyor. Çaykur Rizespor maçında 2-0 galibiyetten 2-2 berabere kalan ve geçen hafta kendi sahasında Gaziantep Futbola yenilen ve son olarak da pazartesi akşamı Başakşehir’e 2-0 mağlup olan Denizlispor 32 puanda kaldı. Denizlispor’un kalan son üç maçta mutlaka bir maçtan veya iki maçtan 3’er puan alması gerekiyor. Denizlispor’da başkan Ali Çetin ve yönetim kurulu devamlı bir araya gelerek ligde kalmanın enci hesaplarını da yapmayı ihmal etmiyorlar.

Trabzonspor maçı Pazartesi’ye alındı

Diğer taraftan Denizlispor’un daha önce Türkiye Futbol Federasyonu tarafından cumartesi olarak açıklanan Trabzonspor karşılaşması pazartesi gününe alındı. Karşılaşma pazartesi günü Denizli Atatürk stadında saat 21:00’da başlayacak.

Çetin ve Fırat’a ceza yolda

Ayrıca Gaziantep Futbol karşılaşması sonrasında çıkan olaylar nedeniyle Denizlispor başkanı Ali Çetin ve Denizlispor Futbol Şube Sorumlusu Asbaşkan Ali Fırat Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna sevk edildi. Başkan Çetin ve Asbaşkan Fırat’ın disiplin cezalının yarın açıklanması bekleniyor. Orhan MIKIROĞLU 

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi