30 Temmuz 2022 Cumartesi

Tefenlili, meclisten onay aldı

Denizli Ticaret Borsası’nın 1 Nisan’daki seçimleri sonucu oluşan 14 kişilik Oda Meclisi, organ seçimlerinde, İbrahim Tefenlili’yi yeniden başkan seçti. 

09-04-2018 19:25:26

Denizli Ticaret Borsası’nda gerçekleşen organ seçimlerine, Borsa Meclisine seçilen tüm meclis üyeleri katılım gösterdi. Yapılan seçimlerde, Borsa Meclis Başkanı, Meclis Başkan Yardımcısı, Yönetim Kurulu Başkanı ve üyeleri, genel kurul delegeleri ve Disiplin Kurulu üyeleri oylamalarla belirlendi. Meclis Başkanlığı’na İbrahim Yayan seçilirken, Yönetim Kurulu Başkanlığına da İbrahim Tefenlili seçildi.

Seçim sonuçlarını değerlendiren Yönetim Kurulu Başkanı Tefenlili, “Bizi bu göreve tekrar layık gören tüm üyelerimize teşekkür ediyorum. Denizli Ticaret Borsası olarak şehrimizin, ülkemizin kalkınması için yönetim ve meclisimizle  birlikte var gücümüzle çalışacağız” dedi.

Denizli Ticaret Borsası’nda yapılan seçimlerde Meclis Başkan Yardımcılığına Yüksel Tanrıkulu getirilirken, Yönetim Kurulu Ayhan Sabanoğlu, Halil Pekdemir, Özay Tanrıverdi ve Cemal Kobaş’tan oluştu.
Haber Merkezi
 

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi