6 Ağustos 2022 Cumartesi

Tavas’ta göğüs hastalıkları polikliniği açıldı

Tavas Devlet Hastanesi’nde göğüs hastalıkları uzmanı Dr. Ayşe Şenay Çağlar göreve başladı. Çağlar’ın göreve başlamasıyla hastanede Göğüs Hastalıkları Polikliniği açıldı. 

05-12-2018 12:49:31

Sağlık Bakanlığı tarafından daha önce yapılan atamalarla çocuk sağlığı ve hastalıkları, dahiliye, enfeksiyon, kardiyoloji, FTR, nöroloji, psikiyatri, radyoloji ile genel cerrahi, ortopedi, üroloji, kadın doğum, göz ve K.B.B branşlarının yanında diş polikliniği hizmeti veren Tavas Devlet Hastanesi’nde  Göğüs Hastalıkları Polikliniği de hizmete açıldı. Astım, KOAH, bronşit gibi kronik hastalıkları olan ve uzun süreli takip gerektirdiği için merkez hastanelere gitmek zorunda kalan hastalar, polikliniğin açılması ile bu sıkıntıdan kurtulmuş oldu. Göğüs hastalıkları uzmanı Dr.Ayşe Şenay Çağlar’ın  göreve başlamasıyla birlikte poliklinik hizmetleri haftanın beş günü verilebilecek. Ayrıca yatarak tedavi ihtiyacı olan kişiler de serviste yatarak tedavi görebilecek.

İl Sağlık Müdürü Uz. Dr. Berna Öztürk, Tavas Devlet Hastanesi’nin Göğüs Hastalıkları Polikliniği’nin açılmasıyla daha da güçlendiğini,  özellikle ileri yaş hastalığı olan KOAH’lı hastaların ve göğüs hastalıkları uzmanı takibi gereken hastaların İlçeden merkeze gelmeden tedavi olabileceğini söyledi. 

Haber Merkezi

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi