Tavas’ta 5 Ocak’ta bombalar patlayacak

A Süper amatör ligde şampiyonluk mücadelesi veren Tavas Birlikspor ikinci yarı için hazırlıklarını antrenör Osman Kıraç gözetiminde sürdürüyor. Tavas Birlikspor başkanı Medeni Kaşdaş, 5 Ocak’ta transfer bombalarının bir bir patlatacaklarını söyledi.

27-12-2017 17:59:47


Orhan MIKIROĞLU 
Bu taraftara şampiyonluk yakışır’ diye sözlerine başlayan Tavas Birlikspor başkanı Medeni Kaşdaş, ikinci yarı maçlarının çok çetin geçeceğini, şampiyonluk mücadelesi veren takımların kadrolarını güçlendireceklerini ve kendilerinin de kadrolarını güçlendirmek için yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti.

Tavas Birlikspor başkanı Medeni Kaşdaş, Tavas birlikspor taraftarları 5 Ocak’tan itibaren şampiyonluk şarkılarını daha da yüksek sesle söylemeye başlayacaklarını ifade ederek” Biz ara transfer sezonun açılmasını bekliyoruz. Şuan için görüşme yaptığımız ve hemen hemen anlaşma yaptığımız oyuncular var. Bunları 5 Ocak tarihinde açıklayacağız ve bu tarih de büyük taraftarımızın şampiyonluk sesleri bir kat daha yükselecek. Biz Bölgesel amatör lig için hazırız. Taraftarımız ve futbolcularımız da hazır. Geriye sadece şampiyonluk kalıyor. Bunu da başaracak güce sahibiz” dedi.
 

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi