30 Temmuz 2022 Cumartesi

Tavas’a doğalgaz geliyor

Tavas’ta doğalgaz hattı ile ilgili keşif çalışmalarının tamamlanmasının ardından hat döşeme çalışmaları başladı.

20-04-2018 17:41:43

Doğalgaz çalışmalarının startı Tavas Kaymakamı Recep Öztürk, Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol ve doğalgaz firma yetkililerinin katılımıyla verildi. Hattın başlangıcı olan Ramazan Köylü Caddesi üzerinde açılan kanala ilk doğalgaz borusu yerleştirildi. 

Yıllardır beklenen bu müjdeli çalışmanın temelini bugün itibariyle attıklarını ifade eden Başkan Akyol, “Bugün Tavas olarak ayrı bir heyecan ve mutluluk içerisindeyiz. Cumhurbaşkanımızın direktifleri doğrultusunda hız kazanan, ilçemize doğalgaz getirilmesi çalışmalarında ilk adımı atmış bulunmaktayız. İnşallah ilçemizi  en kısa zamanda doğalgazla buluşturacağız. İki etaptan oluşacak olan doğalgaz çalışmasında ilk olarak 10 km’lik alandaki çalışmalar 40 gün içerisinde tamamlanacak. Şu an polietilen diye adlandırdığımız boru, binalarda kullanacağımız servis atkısı diye nitelendirdiğimiz ana dağıtım hatlarıdır” dedi. 

Başkan Akyol, ilk aşama tamamlandıktan sonra  çelik hatların döşenmesine başlanacağını belirterek, “Yıl sonunda basınç düşürme istasyonlarını tamamlayıp, Tavas’ı doğalgazla buluşturmayı hedefliyoruz” dedi. 
Haber Merkezi
 

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi