30 Temmuz 2022 Cumartesi

Tatar adaylığını açıkladı

Mehmet Uğur Tatar, Denizli Bağımsız Büyükşehir Belediye Başkan adaylığını açıkladı. 2019 seçimleri için hazırlıklara başladığını belirten Tatar, “21 ay var, Denizli halkının tüm dilek ve sorunlarını dinlemek amacıyla çalışmalara erken başladık” dedi. 

05-07-2017 19:00:42

Denizli Gazeteceler Cemiyeti İlyas Haytan Toplantı Salonu’nda gerçekleşen basın toplantısında Mehmet Uğur Tatar, Denizli Bağımsız Büyükşehir Belediye Başkan adaylığımı açıkladı. Kanal Denizli Projesi dolayısıyla tanındığını söyleyen Tatar, “Genel seçimlerde partiler önemli olabilir ama yerel seçimlerde, bulunduğunuz kente en önemli hizmeti verecek kimse ona oy verilmedir” diye konuştu.

“İNANIYORSANIZ TATAR’A OY VERECEKSİNİZ”

Oy vermenin inanç meselesi olduğunun üzerinde duran Tatar, “İnanıyorsanız Mehmet Uğur Tatar’a oy vereceksiniz, inanmıyorsanız vermeyeceksiniz. Yüreğinizi dinleyin neye inanıyorsanız kime inanıyorsanız ona oyunuzu verin.  En çok üzüldüğüm nokta, inandığı halde başka adrese gidenlerdir. En büyük yanılgı buradadır” ifadelerini kullandı. 

“KANAL DENİZLİ PROJEMİZİ GERÇEKLEŞTİRECEĞİM” 

2013 Seçimlerinde Ak Parti aday adayı olan Tatar, Kanal Denizli Proje’siyle gündeme gelmişti. “Denizli’ye denizli getireceğim” diyen Tatar projenin arkasında olduğunu söyledi. Ak Parti aday adaylığı döneminde 40’a yakın projesi olduğunu söyleyen Tatar, “Hedefe imkânsız bir proje açıklayınca insanlar diğer projeleri görmüyor. Bana deli diyenler oldu ama ben Denizli’ye sevdalıyım ve Denizli’yi uluslararası alanda tanıtacağım. Projelerim uluslararası alanda ses getirecek projelerdir. 40’a yakın projem var ve bunları stratejik programlar çerçevesinde gerçekleştireceğim” diye konuştu. 

“İNANMADIĞIM HİÇBİR PROJEYİ AÇIKLAMAM”

İnanmadığı hiçbir projeyi açıklamayacağını ifade eden Tatar, “Bir projeyi araştırarak, olurluğu varsa ve ben inanmışsam sizlere açıklarım. Sizlere yapabileceğim en büyük saygısızlık inanmadığım bir projeyi sunmaktır. Ben inandım, inandığımın arkasındayım. Tek kişi kalsam da, hiç kimse inanmasa da inandığım yolda devam edeceğim. Ben bunu sevdalısı olduğum Denizli ve Denizli halkı için yapıyorum ve ben Denizli halkının yürekli davranarak inandığı adaya oy vereceğine inanıyorum. Seçimlere 21 ay var ve ben bu zaman zarfında işçinin, öğrencinin, akademisyenin, esnafın birlikte olacağım” açıklamalarında bulundu.

Kubilay Yalçın Gerboğa

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi