Tarım ve Orman Bakanı fidan dağıtacak, sokak hayvanları merkezini açacak

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin ilk Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, açılış ve etkinliklere katılmak için bugün Denizli’ye geliyor. Pakdemirli, sektör temsilcileri ve muhtarlarla bir araya gelecek, fidan dağıtım törenine katılacak, Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi’nin açılışını yapacak. 

01-02-2019 11:03:49

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’nin programı, Denizli Ticaret Borsası organizasyonuyla Sevindik Kapalı Pazaryerinde saat 10.30’da fidan dağıtımı ile başlayacak. Ardından Büyükşehir Belediyesi’nin Denizli’ye kazandırdığı Ege’nin en büyük ve en modern tesisi olan Sokak Hayvanları Barınma, Rehabilitasyon Merkezi ve Doğal Yaşam Parkı açılışını gerçekleştirilecek. Bakan Pakdemirli, açılışın ardından AK Parti Denizli İl Teşkilatı’nı ziyaret edecek, saat 15.00’te ise Anemon Otel’de sektör temsilcileri ve muhtarlarla toplantı yapacak. 

Bakan Pakdemirli’nin Denizli ziyaretiyle ilgili açıklamada bulunan AK Parti İl Başkanı Necip Filiz, “Bakan Pakdemirli, AK Parti iktidarının tarım destekleri başta olmak üzere yaptığı yatırımlardan, Türkiye’de Tarım’da son gelinen durum, teşvik ve hibeler ile Denizli’de tarım konularında bilgilendirmeler yaparak sektör temsilcileri ve katılımcılar ile istişarelerde bulunacak” dedi.  Bu arada Pakdemirli, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ne geçildikten sonra Denizli’ye gelen ilk bakan olacak.  Haber Merkezi

 

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi