Süper ligde heyecan tırmanıyor

Süper amatör ligde 4. Hafta karşılaşmaları geride kalırken, heyecan da artmaya devam ediyor.

16-10-2018 17:59:28

Cumartesi ve Pazar günü oynanan süper amatör lig maçlarında fileler 23 kez havalandı. İşte 4. Haftanın değerlendirmesi;

Orhan MIKIROĞLU
HAFTANIN TAKIMI: ÇAL BELEDİYESPOR
Süper ligin ilk iki haftasında aldığı beraberlikler taraftarlarını üzen Çal Belediyespor geçen hafta ve bu hafta –aldığı farklı galibiyetlerle taraftarlarına şampiyonluk havasına soktu. Zorlu Buldanspor deplasmanında çok iyi organize olup rakiplerinin açıklarını kapatarak 4 farklı galibiyete gittiler. Oyun disiplininden kesinlikle ödün vermediler. Buldanspor karşısında ilk dakikadan son dakikaya kadar çok iyi mücadele ettiler ve galibiyeti hak eden taraf oldular. Çal Belediyespor 4. Haftada haftanın takımı olarak adını yazdırmayı başardı.

HAFTANIN ANTRENÖRÜ: MUSTAFA DURAN (BAĞBAŞI ZEYTİNKÖYSPOR)
Bağbaşı Zeytinköyspor antrenörü Mustafa Duran, sezon öncesinde ve sezonun ilk dört haftasında futbolcularına maçlara öylesine motive etti ki, Bağbaşı Zeytinköyspor’un aldığı başarılı sonuçları taraflı tarafsız herkesi ayakta alkışlattırdı. Maç öncesinde ve maç içinde futbolcularına maça çok iyi organize etti. Kalınkozspor karşılaşmasında özellikle ikinci yarıda verdiği akıl dolu taktikle ile rakibini imha etmesini bildi. Saha kenarından futbolcularına çok iyi motive eden, disiplinden taviz vermeyen antrenör Mustafa Duran haftanın antrenörü olmayı çoktan hak etti.

HAFTANIN HAKEMİ: MURATCAN ILGAZ (ÇAMELİSPOR – YEŞİLKÖYSPOR)
Süper ligin 4. Haftasında haftanın hakemi konusunda biraz zorlandık. Bütün hakemlerin formda olması bizleri de zorladı. Fakat performansının en üst seviyesinde Çamelispor – Yeşilköyspor maçını yöneten Muratcan Ilgaz 4. Haftanın en başarımlı hakemi olarak karşımıza çıktı. Haftanın önemli maçını yöneten Muratcan Ilgaz ve yardımcıları Anıl Şiriner ile Oğuzhan Selcen 920 dakikada en az hatada maç yönettiler. Pozisyonları çok yakından takip ederek avantaj kurallarını yerinde kullandı. Çamelispor’dan Mustafa’ya gösterdiği kırmızı kartta sonuna kadar haklıydı. Saha içinde futbolcular ile saha dışında antrenörler ile birebir diyaloğu mükemmeldi. Muratcan Ilgaz ve yardımcıları Anıl Şiriner ile Oğuzhan Selcen süper ligde 4. Haftanın en iyi hakemleri olarak isimlerini yazdırmışını bildiler.

HAFTANIN FUTBOLCUSU: AHMET GÜNER (DOKUZKAVAKLARSPOR)
Son yılların parlayan yıldızı Ahmet Güner sezon başında Honaz Starspor’a gitti ve daha sonra asbaşkanları Mustafa Doğan’ın hatırını kıramadı ve tekrar geri döndü. Sezon başından itibaren yükselen performansını deplasmanda oynanan Nikferspor maçında da sahaya yansıttı. Attığı iki kritik golle farklı galibiyetin mimarı oldu. Saha içinde arkadaşlarına yardımcı olmak için sahanın her yerinde yer aldı. Antrenörü Cahit Arım ona ne görev veriyorsa verdiği görevi daha da fazlasıyla yapmak için sahada çırpıyor. Ahmet Güner 4. Haftanın futbolcusu olmayı hak etti.

HAFTANIN OLAYLARI
Süper amatör ligde 4. Hafta karşılaşmaları geride kalırken, heyecan da artmaya devam ediyor. Cumartesi ve Pazar günü oynanan süper amatör lig maçlarında fileler 23 kez havalandı. Geçen hafta liderlik koltuğuna oturan Dokuzkavaklarspor aldığı farklı galibiyetlerle rakiplerini gole doyurmaya devam ediyor. Son haftalarda aldığı sonuçlarla taraftarlarına saç baş yoldurtan Yağmur İzolasyon ve Honaz Starspor arasında ki maç nefesleri keserken, Yağmur İzolasyon Akhan spor 4. Hafta sonunda puanla tanışan oldu. Hakemlerin performansı gün geçtikçe artmaya devam ederken, maçların olaysız bir şekilde sona ermesi de haftanın en güzeli olarak kayıtlarımıza geçmesini bildi.

4. HAFTANIN EN İYİLERİ
Serdar (Acıpayam Belediye)
Ahmet Alp (Yeşilköyspor)
Erhan (Bağbaşı Zeytinköyspor)
Sedat (Dokuzkavaklarspor)
Kadir (Çamelispor)
İbrahim (Acıpayam Belediye)
Canberk (Honaz Starspor)
Göksel (Y.İ. Akhanspor)
Ahmet Güner (Dokuzkavaklarspor)
Emre (Çal Belediyespor)
Ulaş (Sarayköyspor)

 4. HAFTANIN TOPLU SONUÇLARI
Sarayköyspor - Sarayköy 1926 2-0
Yağmur İzolasyon Akhanspor – Honaz Starspor 2-2
Bağbaşı Zeytinköyspor – Kalınkozspor 3-1
Çamelispor – Yeşilköyspor 1-1
Nikferspor - Dokuzkavaklarspor 1-4
Yeşil Çivril Belediyespor - Acıpayam Belediyespor 0-2
Buldan Belediyespor - Çal Belediyespor 0-4

5. HAFTANIN PROĞRAMI
Yeşilköyspor - Yeşil Çivril Belediyespor
Acıpayam Belediyespor - Sarayköyspor    
Sarayköy 1926 - Bağbaşı Zeytinköyspor    
Kalınkozspor - Yağmur İzolasyon Akhanspor    
Honaz Starspor -  Buldan Belediyespor    
Çal Belediyespor  -  Nikferspor    
Dokuzkavaklarspor -  Çamelispor

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi