27 Temmuz 2022 Çarşamba

Subaşıoğlu’na Ornaz’da büyük ilgi

AK Parti Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Muhammet Subaşıoğlu, Ornaz Vadisi ve Adalet Parkı’nda güzel havayı fırsat bilerek güneşin tadını çıkaran hemşerilerini ziyaret etti. 7’den 70’e Merkezefendililerin yoğun ilgi gösterdiği Başkan Subaşıoğlu, “Biz sizin için varız” derken, hemşerileri de Subaşıoğlu’na tam destek olduklarını belirttiler. 

19-03-2019 15:06:29

AK Parti Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Muhammet Subaşıoğlu, her fırsatta hemşerileriyle buluşmaya devam ediyor. Başkan Subaşıoğlu, bu çerçevede hafta sonunda da vatandaşları ziyaret etti. Merkezefendi’nin incisi Ornaz Vadisi ile Adalet Parkı’nda güzel havanın tadını çıkaran hemşerilerinin sohbetlerine ortak olan Subaşıoğlu’na, vatandaşlar yoğun ilgi gösterirken 7’den 70’e sevgi seli oluştu. Başkan Subaşıoğlu, her selamlaştığı hemşerisinden tam destek aldı. 

Merkezefendililerin her şeyin en iyisine layık olduğunun altını çizen Subaşıoğlu, yeni dönemde de aynı hassasiyetle çok çalışacaklarını belirtti. Subaşıoğlu, “Bizler hemşerilerimiz için varız. 5 yıl boyunca 50 mahallemize eşit bir şekilde hizmet ettik. Hizmetlerimizde ve projelerimizde hiçbir ayrıma yer vermedik. Bizler hemşerilerimizin memnuniyeti için çalışıyoruz. İnşallah 2019-2024 dönemimiz, yani ustalık dönemimizde vizyon projelerimizle Merkezefendili hemşerilerimizin hizmetinde olacağız” ifadelerine yer verdi. 

Haber Merkezi

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi