6 Ağustos 2022 Cumartesi

Stop lambasından eroin çıktı

Emniyet Müdürlüğü ekipleri gerçekleştirdikleri iki ayrı operasyonda otomobilin stop lambasına gizlenen 232 gram eroin ve motor kısmına saklanan 2 kilogram esrar ele geçirdi.

15-02-2019 10:40:30

İstihbarat ve Narkotik Şubesi ekipleri gerçekleştirdikleri operasyonlarla uyuşturucu tacirlerine darbe indirdi. Muğla ve Antalya’dan getirilen uyuşturucu maddeler, kent girişinde düzenlenen operasyonlarda ele geçirildi. Muğla’dan alınan esrarı Denizli’ye taşıyan otomobil, güvenlik önlemlerinin alınmasının ardından oluşturulan arama noktasında durduruldu. Yapılan aramada aracın ön kaput kısmına gizlenmiş 2 kilogram esrar maddesi bulundu.

Eroini stop lambasına gizlemişler

İkinci operasyonda ise, Antalya’dan Denizli’ye gelen otomobilde narkotik köpeği de kullanılarak arama yapıldı. Köpeğin tepki vermesi üzerine görevlilerce aracın sağ arka stop lambası söküldü. Lamba arkasındaki metal boşluğun içerisine gizlenmiş siyah çoraptan poşetlere sarılı halde 232 gram eroin ve hassas terazi ele geçirildi. 

Bu arada, ekiplerce il merkezinde bir adrese düzenlenen operasyonda ise, iki kişi metamfetamin maddesiyle birlikte yakalandı. Bu operasyonlarda yakalanan toplam 4 kişi işlemlerin tamamlanmasından sonra adliyeye sevk edildi ve çıkarıldıkları mahkemede tutuklandı. 

Haber Merkezi

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi