27 Temmuz 2022 Çarşamba

Sonbahar 2018’de heyecan sürüyor

Pamukkale Belediyesi’nin mahalleler arasındaki kaynaşmayı sağlamak amacıyla geleneksel olarak düzenlediği halı saha futbol turnuvasında heyecan devam ediyor. “Pamukkale’de 8. Futbol Şöleni Sonbahar 2018 Halı Saha Futbol Turnuvası”nda 2. Tur maçları tamamlandı. 5 takım adını 3. Tura yazdırmayı başardı.

17-10-2018 16:27:26

Pamukkale Belediyesi tarafından ilki 2015 yılı ilk baharında düzenlenen ve geleneksel hale gelen futbol şöleni heyecanlı maçlara sahne oluyor. 27 mahalleden 36 takımın katılımı ile yapılan “Pamukkale’de 8. Futbol Şöleni Sonbahar 2018 Halı Saha Futbol Turnuvası”nda 2. tur maçları tamamlandı. Pamukkale Belediyesi tarafından yaptırılan halı sahaların ev sahipliği yaptığı müsabakalar eleme usulü oynanıyor. İlk turda başarılı olan 18 takımın mücadelesi 3. tura çıkabilmek içindi.

78 GOL ATILDI
Akhan Sahasında oynanan maçların ilkinde Kurlucaspor, Develi Dayı Yeğenspor takımını 5-2 yenerken, Küçükderespor Kayıhan Birlikspor’u 8-3 ve Dost İstiklalgücü ise Aktepe Denizli Ağrılılarspor’u 4-3 yenerek üçüncü tura çıkan takımlar oldu.  Kale sahasında ise Akköy Çerkezspor takımı Deliktaş Örtülügücü’nü 8-4, Zeytinköy Güzelyurtspor Pelitlibağ Fikirtepespor’u 5-1 ve Krutluca Kartalspor da Cankurtaran Çukurspor’u 6-3 yenmeyi bildi. Deliktaş sahasında ise  Kayıhan Akşarspor Yeniköy Gençlikspor’u 5-2, Sami Türel Horoz Gençlikspor Aktepespor’u 6-5 ve Pamukkale Alpay Tekstilspor ise Zeytinköygücü’nü 6-2 yenerek 3. Tura çıkan takımlar oldu. 9 maçta  78 gol atıldı.

3. TUR HEYECANI CUMA AKŞAMI 
Turnuvada Cuma akşamı 3. Tur maçları oynanacak, kazanan takımlar yarı finale çıkacak. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, turnuvada heyecanın sürdüğünü belirterek, “Müsabakaların centilmence geçmesi bizi mutlu ediyor. Kalan maçlarda aynı centilmenliği devam etmesini temenni ediyorum, tüm takımlara başarılar diliyorum” dedi.
Haber Merkezi
 
 

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi