Şirinköy’ün gücü yetmedi 1-4

Birinci amatör küme A gurubunda şampiyonluk mücadelesi veren Çamelispor deplasmanda Şirinköyspor’u 4-1 mağlup etmeyi başardı ve haftayı üç puanla kapattı.

20-11-2017 17:55:05

 

Orhan MIKIROĞLU -Karşılaşmanın ilk dakikalarında her iki takımda gol yollarında etkili olmaya çalıştı. Maçın 17. Dakikasında Osman Şakin ile 1-0 öne geçen konuk ekip Çamelispor 45. Dakikada Ali ile aradaki farkı 2’ye çıkardı ve ilk yarı 2-0 Çamelispor’un üstünlüğü ile kapandı. Karşılaşmanın ikinci yarısında da üstünlüğünü rakibine kabul ettiren Çamelispor sahpadan 4-1 galip ayrılırken, karşılaşmanın son dakikalarında önce Şirinköyspor sonra Çamelispor penaltıdan attıkları gollerle maçın skorunu belirlediler. Karşılaşma sonrasında ise her iki takımda soyunma odasına dostça gittiler.

Stat: Şirinköy

Hakemler: Murat Curbay ***, İlker Demirtaş ***, Sezer Genç ***

Şirinköyspor: Mehmet Soytekin *, Mehmet *Dk. 82 Mehmet Ali Ataş *, Tolga ***, Emrecan *, Tolga Akyol **, İzzet *Dk. 60 Hakan *Dk. 82 Ali *, Yasin *, Oktay *, Abuzer *, Mehmet Arslan *, Sinan *

Çamelispor: Orhan***, Hikmet ***, Mert ***, Fatih ***, Mehmet ***Dk. 70 Harun **, Kadir ***, Hüseyin ***, Ali ***Dk. 80 Envercan **, Osman Şakin***, Osman ***Dk. 47 Mehmet Köroğlu **, Samet ***

Sarı kartlar: Mehmet, Yasin, Mehmet Arslan, Tolga Akyol (Şirinköyspor)

Goller: Dk. 90+2 Tolga Akyol (Şirinköyspor), Dk. 17 Osman Şakin, Dk. 45 Ali, Dk. 61 Hüseyin, Dk. 90+3 Harun (PA) (Çamelispor)

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi