Show TV ekibi Denizli’de kaza yaptı

Yöresel çekimler için Denizli'ye gelen sunucu Turgay Başyayla ile ekibi, Çardak Havaalanı’na giderken kaza yaptı.  Başyayla ve ekibi kazayı hafif yaralı atlatırken, diğer aracın sürücüsü ağır yaralandı. 

13-10-2017 16:21:53

Show TV'de Lezzet Durakları programı çekimleri için Denizli'de bulunan ünlü türkücü ve sunucu Turgay Başyayla, çekimlerin bitmesinin ardından, Çardak Havaala’nı giderken kaza geçirdi.  

Başyayla ve ekibinin bulunduğu otomobile, arkadan gelen otomobilin çarpması sonucu meydana gelen kazada,  otomobil sürücü ağır yaralandı. Başyayla ve ekibi ise kazadan yara almadan kurtuldu. 

LEZZET YOLCULUĞU KIZILCABÖLÜK’TE ÇEKİM YAPMIŞTI

Show TV'nin sevilen programı “Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu”nun çekimleri Bozkurt’un ardından Kızılcabölüklüler Vakfı’nın öncülüğünde Tavas’ın Kızılcabölük Mahallesinde gerçekleştirildi. 

Show TV’nin sevilen programı “Lezzet Yolculuğu” programının çekimlerine Denizli ev sahipliği yaptı. Türk Halk Müziği Sanatçısı Turgay Başyayla'nın sunumuyla ekrana gelen Lezzet Yolculuğu, birbirinden güzel yemek tarifleri ve birbirinden özel mutfaklarla ekranlarınıza konuk olmaya devam ediyor. Programda Turgay Başyayla şehir şehir dolaşarak yemek tariflerini izleyenlere sunuyor. Lezzet Yolculuğunun son durağı Bozkurt’un ardından Tavas Kızılcabölük Mahallesi oldu. Kızılcabölüklüler Vakfı Başkanı Osman Erkli ve Başkan Yardımcısı Osman Gönlüm öncülüğünde yapılan çekimlerde Kızılcabölük’ün yöresel ürünleri ve yöresel yemekleri tanıtıldı. Ayrıca Zeybek gösterisi de çekimlerde yer aldı.

 

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi