Sevindikliler yağmura rağmen alanı doldurdu, Subaşıoğlu’nu yalnız bırakmadı

Cumhur İttifakı’nın AK Partili Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Muhammet Subaşıoğlu, Sevindik Mahallesi’nde hemşerileri ile bir araya geldi. Yağmura aldırış etmeyip alanı dolduran Sevindikliler, ‘Merkezefendi’de tarih yazmaya devam’ mesajı verdi. Subaşıoğlu, “Görüyorum ki Sevindik kararını vermiş. Cumhur İttifakı’nın ayak seslerini sonuna kadar duyuyoruz” dedi.

30-03-2019 15:24:48

Merkezefendi Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın AK Partili Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Muhammet Subaşıoğlu, Sevindik Mahallesi sakinleri ile buluştu. Gerçekleştirilen buluşmaya AK Parti Denizli Milletvekilleri Şahin Tin ve Ahmet Yıldız, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, MHP  İl Başkanı Cafer Birtürk, meclis üyesi adayları ve mahalleliler katıldı. 

Subaşıoğlu, “Bizler Merkezefendi için 5 yıldır gece gündüz koşturuyoruz. Sizlere hizmet edebilmek adına, sizlerin duası ve desteğiyle bütün ekip arkadaşlarımızla birlikte büyük bir gayretin içerisindeyiz. Merkezefendi Belediyesi olarak Denizlimizi sosyal belediyecilik projeleri ile tanıştırdık” diye konuştu. Yağmura rağmen kendisini yalnız bırakmayan ve desteklerini gösteren Sevindiklilere seslenen Subaşıoğlu, “Görüyorum ki Sevindik kararını vermiş, Merkezefendi kararını vermiş, Denizli kararını vermiş. Hanımefendiler kararını vermiş. AK Gençlik kararını vermiş. Ülkücüler kararını vermiş. Son 10 gündür Merkezefendimizin birçok mahallesinde coşkuyla, heyecanla, aşkla birçok miting yaptık. Ama bugün sevindik bir başka. Burada Cumhur İttifakı’nın ayak seslerini sonuna kadar duyuyoruz. Sizler demokrasiye, yapılan hizmetlere ve projelere sahip çıkıyorsunuz. Bugün burada AK Partililer, Milliyetçi Hareket Partililer, AK Gençlik, Ülkü Ocakları var. Bugün burada Merkezefendi var. Burada Cumhur İttifakı’nın ayak seslerini sonuna kadar duyuyoruz” dedi.

“Projelerimiz artarak devam edecek”

Proje denince akla Merkezefendi’nin geldiğini belirten Subaşıoğlu,  “İlçemiz sınırları içerisinde sosyal projelerden yapısal projelere birçok proje kazandırdık. Ödül alan, ilçemizi marka yapan, tüm Türkiye’ye örnek olan projeler, önümüzdeki dönem artarak devam edecek. Merkezefendi demek proje demek, hizmet demektir. Merkezefendi Belediyemiz sadece Denizli’deki 19 ilçe arasında değil, tüm Türkiye’de 900’ü aşkın ilçe belediyesi arasında bu dönem hem en çok hem de en çeşitli proje yapan belediye Merkezefendi Belediyesi olmuştur” şeklinde konuştu.

 “Bu dönem ustalık dönemi olacak”

Başkan Subaşıoğlu, “İnşallah önümüzdeki dönem ustalık dönemi olacak. Çocuk Üniversitesi kazandıracağız. Bir adet Hanımeller Çarşısı yapacağız. Gençlik Merkezi yapacağız. Kapalı Spor Salonu yapacağız. Basketbol Eğitim Merkezi yapacağız. Drag Pisti yapacağız. Bisiklet Destek Merkezi yapacağız. Bağımlılıkla Mücadele Merkezi yapacağız. Esnaf dostu Mini Fuar Alanı yapacağız. Pazaryerileri, halı sahalar, zenginleştirilmiş kütüphaneler, yeni yollar yeni standartlar, yeni parklar yeni temalar yapmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Sevindik’e müjdeler

Sevindik için hazırlanan projeleri de açıklayan Subaşıoğlu, “Bu dönem Sevindik Mahallemiz için farklı bir dönem olacak. Merkezefendi Belediyesi olarak Eskihisar ve Sevindik Mahallerimizin buluştuğu noktada bir Düğün Salonları Kompleksi yapacağız. İçerisinde Kadın ve Aile Sağlıklı Yaşam Merkezi, Etüt Merkezi ve Kütüphane olacak. Bu tesise Fırat Çakıroğlu adını veriyoruz.  Fırat Çakıroğlu ismine en çok Sevindik Mahallemiz sahip çıkacaktır” dedi. Subaşıoğlu, tüm Sevindik halkını seçim günü sandığa giderek hizmetlere sahip çıkmaya davet etti.  

Haber Merkezi

 

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi